Dorotka Napisano 1 Lutego 2021 Autor Share Napisano 1 Lutego 2021 26 minut temu, cayman napisał: Fajne detale ,szkoda że nie będą widoczne. Kiedy malowanie? Będą widoczne Nie wiem 19 minut temu, primabaleron napisał: Część imitacji śrub MFH usunąłeś Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Lutego 2021 Share Napisano 2 Lutego 2021 21 godzin temu, Dorotka napisał: Nie wiem Jak widać nie tylko login masz damski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Lutego 2021 Autor Share Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) 24 minuty temu, toled napisał: Jak widać nie tylko login masz damski Jak się nie wie kiedy, to w praktyce oznacza, że się nie musi... Zrozumiesz to po 50-tce Edytowane 2 Lutego 2021 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Lutego 2021 Share Napisano 2 Lutego 2021 25 minut temu, Dorotka napisał: Jak się nie wie kiedy, to w praktyce oznacza, że się nie musi... Zrozumiesz to po 50-tce Uff, jak dobrze, że do 50-ki brakuje mi prawie jeszcze jednej pełnoletności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 2 Lutego 2021 Share Napisano 2 Lutego 2021 1 godzinę temu, toled napisał: Uff, jak dobrze, że do 50-ki brakuje mi prawie jeszcze jednej pełnoletności No taaa, to Masz dużo czasu na nauki w modelarstwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Lutego 2021 Autor Share Napisano 2 Lutego 2021 41 minut temu, cayman napisał: No taaa, to Masz dużo czasu na nauki w modelarstwie. Ja się od jakiś 35 lat uczę tego sportu i dalej niewiele umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lutego 2021 Autor Share Napisano 3 Lutego 2021 Ogarnąłem żywicę, a przynajmniej tak mi się wydaje... Podkład prawdę ci powie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Podkład biały czy szary ,,oto jest pytanie. " Edytowane 3 Lutego 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) To jest żywica Schrodingera - póki nie jest pomalowana może być ogarnięta lub nie Cytat Podkład biały czy szary ,,oto jest pytanie. " Jak ma być czerwony, to czarny albo różowy Edytowane 3 Lutego 2021 przez toled 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Lutego 2021 Autor Share Napisano 3 Lutego 2021 38 minut temu, cayman napisał: Podkład biały czy szary ,,oto jest pytanie. " 36 minut temu, toled napisał: Jak ma być czerwony, to czarny albo różowy Cayman : Toled 0 - 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Lutego 2021 Autor Share Napisano 4 Lutego 2021 Miał być różowy, to jest różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 Całkiem zgrabne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 5 Lutego 2021 Share Napisano 5 Lutego 2021 Jak przystało na MFH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 1 godzinę temu, cayman napisał: Jak przystało na MFH. Ta... Jak to mówią modele z MFH można porównać tylko z modelami MFH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 18 godzin temu, Dorotka napisał: Ta... Jak to mówią modele z MFH można porównać tylko z modelami MFH Mam 60+ i doszedłem do wniosku, że nie mam czasu na inne modelowanie niż sadomacho z MFH Na ostatnich fotkach podkład po gąbce 3000? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) 53 minuty temu, primabaleron napisał: Mam 60+ i doszedłem do wniosku, że nie mam czasu na inne modelowanie niż sadomacho z MFH. Ewentualnie możesz wykupić prenumeratę Deagostini, koszty porównywalne. Edytowane 6 Lutego 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Lutego 2021 Autor Share Napisano 6 Lutego 2021 16 minut temu, cayman napisał: Ewentualnie możesz wykupić prenumeratę Deagostini, koszty porównywalne. Lub Pochera z dodatkami od Autographmodel. Przy tym MFH się chowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 48 minut temu, Dorotka napisał: Lub Pochera z dodatkami od Autographmodel. Przy tym MFH się chowa... Dokładnie ,to dopiero są ceny a w szczególności starsze produkcje . No właśnie sobie przypomniałem , a co z Twoim Aventadorem Pochera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 6 Lutego 2021 Share Napisano 6 Lutego 2021 50 minut temu, Dorotka napisał: Lub Pochera z dodatkami od Autographmodel. Przy tym MFH się chowa... Nic nie ma startu do MFH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 Tak Ci się tylko wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 W dniu 6.02.2021 o 11:58, cayman napisał: Dokładnie ,to dopiero są ceny a w szczególności starsze produkcje . No właśnie sobie przypomniałem , a co z Twoim Aventadorem Pochera ? Leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi