Rzeznik Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 (edytowane) Dzień dobry, Tym razem Łoś A - 72511. Jak wspomniałem w temacie: modele były budowane równolegle. W tym egzemplarzu zdecydowałem się na otwarcie kokpitu, luków bombowych oraz klap. Generalnie opis technik tu wykorzystanych wygląda tak samo jak w przypadku Łosia B, poza wspomnianymi klapami oraz pokrywami luków bombowych, które wykonane są z kartonu. A tutaj oba ptaszki razem: Pozdrawiam. Edytowane 19 Maja 2020 przez Rzeznik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 9 godzin temu, Rzeznik napisał: A tutaj oba ptaszki razem: Hmm, ja sie tam na zoologi nie znam, ale łoś to chyba nie ptak; (na szczęście) bo jak by Ci taki ptaszek na... A na poważnie podobaja mi się Twoje "Łośki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Oba ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 ładna rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi