cayman Napisano 5 Listopada 2020 Napisano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: No niestety... Przypomnę tylko, że średnia długość urlopu wynosi 2-3 dni w roku. A i tak jak z niego wrócą to dadzą wszystkim współpracownikom omiyage z przeprosinami, że ich tak długo nie było No przecież po twierdzilem że zasuwają Non Stop. 1 Cytuj
Dorotka Napisano 6 Listopada 2020 Autor Napisano 6 Listopada 2020 No i dostał bezbarwnym... Teraz niech sobie schnie, później papier i pasty 1 Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 Udało mi się wygospodarować 30 min i machnąłem kilka rzeczy na czarno... Mogę już zacząć instalację "odprowadzacza ciepła" z silnika i zmontować poprawione lagi Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 2 minuty temu, cayman napisał: Będzie Carbon na błotniku ? Nie Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 Nowe, "stare" tarcze... Wciąż nie do końca jestem zadowolony, ale zostają takie jakie są.... Cytuj
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Tarcze są okey , tylko szkoda że błotnik nie będzie w carbonie . ( Brak kalki ? ) Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 14 minut temu, cayman napisał: Tarcze są okey , tylko szkoda że błotnik nie będzie w carbonie . ( Brak kalki ? ) Co żeś się tak uparł na ten carbon? Robię ten fabryczny ze zdjęcia, on nie ma carbonu.... Cytuj
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Im jestem starszy tym bardziej robię się upierdliwy. Sorry Szefie już więcej nie będę , obiecuję. Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 25 minut temu, cayman napisał: Im jestem starszy tym bardziej robię się upierdliwy. Mam to samo 26 minut temu, cayman napisał: Sorry Szefie już więcej nie będę , obiecuję. Spoko ja to cenię akurat, ale umówmy się, że wersji z fotki nie zmienię. Tu będzie carbon: Cytuj
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 O kur... w mor... ale Kocur. Aż mam chętkę zrobić drugi egzemplarz, kto robi decale do tej wersji HD czy Blue Stuff ? 1 Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 7 minut temu, cayman napisał: O kur... w mor... ale Kocur. Aż mam chętkę zrobić drugi egzemplarz, kto robi decale do tej wersji HD czy Blue Stuff ? Nikt nie robi i dlatego jest fajny 1 Cytuj
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Kolory można wymalować a wiem kto mógłby dorobić decale z logo ,kolega z PWM-u. Cytuj
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Napisano 9 Listopada 2020 1 minutę temu, cayman napisał: Kolory można wymalować a wiem kto mógłby dorobić decale z logo ,kolega z PWM-u. W połowie przyszłego roku Cytuj
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 Zamierzałem dziś skończyć przedni błotnik i postanowiłem mu się bliżej przyjrzeć. Uznałem oglądając katalogi, że to czarny plastik, ale tak nie jest. W wersji fabrycznej to carbon w dwóch odmianach - połysk lub mat. Tak więc zwracam honor Caymanowi i dzięki za sugestię. Bardziej się kajać nie będę, bo nie lubię. Teraz muszę znaleźć odpowiednią kalkę, ale chyba się skończy na szablonie.... Tak to ma wyglądać: Cytuj
cayman Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 Już jestem już jestem Szefie, na pewno to nie jest diagonalny splot i na fotce widać , ze jest bardzo drobny . W ATA Modele mają na stanie https://zabawki-modele.pl/pl/tamiya-12679-kalkomania-karbon-gladka-drobny-splot-14969.html https://zabawki-modele.pl/pl/tamiya-12680-kalkomania-karbon-drobny-splot-14854.html Sprawdź tylny błotnik ale obstawiam , że też jest z Carbonu. Szablonu nie ma co kupować bo i tak będzie się składał z trzech części. Ja do swojej sam zrobiłem szablony. Cytuj
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) Co Ty z tym Szefem? Taki wyhaczyłem pod szablon: Edytowane 11 Listopada 2020 przez Dorotka Cytuj
toled Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 Myślę podobnie jak Cayman, carbon z Tamiyi za 25zł i odrysowanie na szablon. No i zostanie arkusz na przyszłe projekty Cytuj
cayman Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dorotka napisał: Co Ty z tym Szefem? Taki wyhaczyłem pod szablon: Ktoś musi być ,, Szefem wszystkich Szefów". Klepnąłeś już ten zestaw? Edytowane 11 Listopada 2020 przez cayman Cytuj
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 6 godzin temu, cayman napisał: Klepnąłeś już ten zestaw? Nie. Z tego co widzę jest niedostępny raczej. Ale może wykorzystam do zrobienia szablonu... Cytuj
cayman Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 25 minut temu, Dorotka napisał: Nie. Z tego co widzę jest niedostępny raczej. Ale może wykorzystam do zrobienia szablonu... Ja na górę błotnika dałem jeden szablon A na boki oddzielnie . Cytuj
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 18 minut temu, cayman napisał: Ja na górę błotnika dałem jeden szablon A na boki oddzielnie . Będę kombinował Cytuj
Dorotka Napisano 12 Listopada 2020 Autor Napisano 12 Listopada 2020 Przeróbka osłon (w trakcie). Część będzie zdjęta: Cytuj
cayman Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 To żywica z zestawu waloryzacajnego ? Ja bym dał lewy zamknięty a prawy zdjęty bo idzie układ wydechowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi