cayman Napisano 5 Listopada 2020 Share Napisano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: No niestety... Przypomnę tylko, że średnia długość urlopu wynosi 2-3 dni w roku. A i tak jak z niego wrócą to dadzą wszystkim współpracownikom omiyage z przeprosinami, że ich tak długo nie było No przecież po twierdzilem że zasuwają Non Stop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Listopada 2020 Autor Share Napisano 6 Listopada 2020 No i dostał bezbarwnym... Teraz niech sobie schnie, później papier i pasty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 Matowiejemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 Udało mi się wygospodarować 30 min i machnąłem kilka rzeczy na czarno... Mogę już zacząć instalację "odprowadzacza ciepła" z silnika i zmontować poprawione lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Będzie Carbon na błotniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 2 minuty temu, cayman napisał: Będzie Carbon na błotniku ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 Nowe, "stare" tarcze... Wciąż nie do końca jestem zadowolony, ale zostają takie jakie są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Tarcze są okey , tylko szkoda że błotnik nie będzie w carbonie . ( Brak kalki ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 14 minut temu, cayman napisał: Tarcze są okey , tylko szkoda że błotnik nie będzie w carbonie . ( Brak kalki ? ) Co żeś się tak uparł na ten carbon? Robię ten fabryczny ze zdjęcia, on nie ma carbonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Im jestem starszy tym bardziej robię się upierdliwy. Sorry Szefie już więcej nie będę , obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 25 minut temu, cayman napisał: Im jestem starszy tym bardziej robię się upierdliwy. Mam to samo 26 minut temu, cayman napisał: Sorry Szefie już więcej nie będę , obiecuję. Spoko ja to cenię akurat, ale umówmy się, że wersji z fotki nie zmienię. Tu będzie carbon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 O kur... w mor... ale Kocur. Aż mam chętkę zrobić drugi egzemplarz, kto robi decale do tej wersji HD czy Blue Stuff ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 7 minut temu, cayman napisał: O kur... w mor... ale Kocur. Aż mam chętkę zrobić drugi egzemplarz, kto robi decale do tej wersji HD czy Blue Stuff ? Nikt nie robi i dlatego jest fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Kolory można wymalować a wiem kto mógłby dorobić decale z logo ,kolega z PWM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 1 minutę temu, cayman napisał: Kolory można wymalować a wiem kto mógłby dorobić decale z logo ,kolega z PWM-u. W połowie przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 Zamierzałem dziś skończyć przedni błotnik i postanowiłem mu się bliżej przyjrzeć. Uznałem oglądając katalogi, że to czarny plastik, ale tak nie jest. W wersji fabrycznej to carbon w dwóch odmianach - połysk lub mat. Tak więc zwracam honor Caymanowi i dzięki za sugestię. Bardziej się kajać nie będę, bo nie lubię. Teraz muszę znaleźć odpowiednią kalkę, ale chyba się skończy na szablonie.... Tak to ma wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 Już jestem już jestem Szefie, na pewno to nie jest diagonalny splot i na fotce widać , ze jest bardzo drobny . W ATA Modele mają na stanie https://zabawki-modele.pl/pl/tamiya-12679-kalkomania-karbon-gladka-drobny-splot-14969.html https://zabawki-modele.pl/pl/tamiya-12680-kalkomania-karbon-drobny-splot-14854.html Sprawdź tylny błotnik ale obstawiam , że też jest z Carbonu. Szablonu nie ma co kupować bo i tak będzie się składał z trzech części. Ja do swojej sam zrobiłem szablony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) Co Ty z tym Szefem? Taki wyhaczyłem pod szablon: Edytowane 11 Listopada 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 Myślę podobnie jak Cayman, carbon z Tamiyi za 25zł i odrysowanie na szablon. No i zostanie arkusz na przyszłe projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dorotka napisał: Co Ty z tym Szefem? Taki wyhaczyłem pod szablon: Ktoś musi być ,, Szefem wszystkich Szefów". Klepnąłeś już ten zestaw? Edytowane 11 Listopada 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 6 godzin temu, cayman napisał: Klepnąłeś już ten zestaw? Nie. Z tego co widzę jest niedostępny raczej. Ale może wykorzystam do zrobienia szablonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 25 minut temu, Dorotka napisał: Nie. Z tego co widzę jest niedostępny raczej. Ale może wykorzystam do zrobienia szablonu... Ja na górę błotnika dałem jeden szablon A na boki oddzielnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 18 minut temu, cayman napisał: Ja na górę błotnika dałem jeden szablon A na boki oddzielnie . Będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Listopada 2020 Autor Share Napisano 12 Listopada 2020 Przeróbka osłon (w trakcie). Część będzie zdjęta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 To żywica z zestawu waloryzacajnego ? Ja bym dał lewy zamknięty a prawy zdjęty bo idzie układ wydechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi