Dorotka Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2020 Godzinę temu, DarkWing napisał: To witaj w klubie ! Ja dzisiaj pierwszy raz po 5 dniach jestem w stanie wstać i nawet udało mi się odpalić kompa ale już czuję, że odpływam.... Mam nadzieję, że najgorsze już za mną ale dojście do stanu sprzed.... to będzie dłuuga droga Życzę Ci abyś przeszedł to szybciej i łagodniej... Dzięki. Ze mną jest ok, przechodzę praktycznie bez objawów. Gorzej z Żoną, którą męczy zmienna temperatura (od 35 do 39) i ledwo żyje. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Coś dla ochłody, czyli z "chłodniczkom" Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2020 Dalsze pacienie czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Zara, zara przecie to Tricolore ..., a nie powinien pójść biały jako pierwszy , maskowanie i dopiero czerwony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2020 2 minuty temu, cayman napisał: Zara, zara przecie to Tricolore ..., a nie powinien pójść biały jako pierwszy , maskowanie i dopiero czerwony ? Twoje obawy są nieuzasadnione, poczekaj cierpliwie na rozwój wydarzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2020 Zobaczymy, czy to się uda... Korekt jak widać przynajmniej tutaj będzie sporo. Powalczę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Godzinę temu, Dorotka napisał: Zobaczymy, czy to się uda... Korekt jak widać przynajmniej tutaj będzie sporo. Powalczę z ciekawości No tak, trochę Tamka przyoszczędziła kalki na zakładkę, jednak można było dać biały pod kalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Niuch niuch... wyczuwam kapkę lenistwa i HD04-0098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 5 minut temu, toled napisał: Niuch niuch... wyczuwam kapkę lenistwa i HD04-0098 A to kalka HD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Dajcie spokój.... Nie ma co szukać jakiejś filozofii, mam dwa komplety tych kalek, więc trzeba je wykorzystać i spróbować przynajmniej. Co do HD to się zgadza, co do lenistwa to raczej trudno orzekać, bo kalki pasują średnio i jest to dość upierdliwe.... Obstawiam dwie próby i... zmywanie.... Łatwo się jednak nie poddam.... Na szybko: Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 No tak oglądam, oglądam - po drobnych poprawkach, lakierze, ściągnięciu schodka i polerce powinno być piknie Może to lenistwo, które pewnie okaże się okraszone krwią i potem, będzie ładnie wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Dorotka napisał: Łatwo się jednak nie poddam... ,,Bo trza być twardym a nie mientkim" Zmywanie to zbędny zabieg bo bez problemu można wyjść z tym ,,babolem" na prostą . Edytowane 30 Grudnia 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Luzik, nie takie rzeczy się kładło Utrwalam stan wyjściowy dla potomnych Można mnożyć pomysły "a ja bym" Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 2 godziny temu, Dorotka napisał: Luzik, nie takie rzeczy się kładło Utrwalam stan wyjściowy dla potomnych Można mnożyć pomysły "a ja bym" ,,A ja bym". Jak to mój kolega mawia ,, JAK MAM CI RADZIĆ ...HMM, TO RADŹ SOBIE SAM" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 Normalnie okropne jest to Forum. Znikąd wsparcia, wszyscy się tylko mądrzą, a jak przyjdzie, co do czego to się nabijają. Chyba skończę z cywilami.... Ponoć najważniejsze jest posiadanie planu. Mój obejmuje: 1. Warstwy bezbarwnego żeby zabezpieczyć kalki. 2. Korekty, gdzie najgorsze będzie "trafienie z białym" 3. Ponowne lakierowanie. No i tyle w temacie na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 4. Zmywanie 5. Pomalowanie białym zamiast kalek 6. 7 rano to nieludzka godzina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 Nudni z tym zmywaniem jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Show must go on. Kolega, którego imienia nie wolno wymawiać póki co nic nie publikuje, więc musimy znaleźć zastępstwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 11 minut temu, toled napisał: Show must go on. Kolega, którego imienia nie wolno wymawiać póki co nic nie publikuje, więc musimy znaleźć zastępstwo Będziesz się śmiał.... Do czasu, jak Ci lakier, bazę i podkład zmyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) No i po bezbarwnym (ZP3002) ... Przynajmniej podnośnika nie będę zmywał Trzy warstwy co 5 min. Normalnie element poszedłby do zmatowienie i polerowania, tu jednak potrzebne są korekty kolorów. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 ,,A ja bym" 1.maskowanie 2.delikatnie psiknąć białym podkładem 3.zlikwidować schodek 4. maskowanie 5.delikatnie psiknąć białym ( tu chyba idzie Pure white ) 6.maskowanie 7.psiknąć czarnym (czacha) 8.maskowanie 9.psiknąć zielonym (czacha) albo po białym położyć na czachę pasy zielono czarne-decale Tamiyi. 10.psiknąć clearem 11.FINITO 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 3 minuty temu, cayman napisał: .... No popatrz... Że też kombinujemy zawsze podobnie Do nowego roku i tak będzie schło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 2 minuty temu, Dorotka napisał: No popatrz... Że też kombinujemy zawsze podobnie Do nowego roku i tak będzie schło To podpowiedź dla początkujących ,co tu zaglądają ale boją się wyłonić z mroku, bo rzekomo w tym dziale ,, stare i wściekłe psy gryzą". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 3 minuty temu, cayman napisał: To podpowiedź dla początkujących ,co tu zaglądają ale boją się wyłonić z mroku, bo rzekomo w tym dziale ,, stare i wściekłe psy gryzą". A jeden to się nawet wywyższa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi