halset Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) W końcu po długich bojach udało mi się pomalować i skończyć model. Model bez większej waloryzacji, dostał jedynie metalowe błotniki, osłony wydechów i metalowe klamry od Abera oraz liny z Eureki. Nie udało mi się dotrzeć do wielu informacji na temat tego pojazdu, więc potraktujmy to jako moją bardzo luźną interpretację. Edytowane 2 Czerwca 2020 przez halset 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2020 4 minuty temu, Spotter napisał: Fajny, podoba mi się. Fajnie zróżnicowane to kamo zimowe. Brudzenie urozmaicone, trawka w gąsienicach też dodaje smaczku. Szkoda, że błotników nie wymieniłeś na blaszki. Te zestawowe są bardzo grube. Fakt, przydałoby się. Z blaszek są jedynie boczne. Pewnie następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Też mi się podoba. Z błotnikami można trochę oszukać. Szlifujesz krawędzie plastikowych od spodu i wtedy wyglądają na cieńsze - jakbyś w blachy nie chciał wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Tez mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2020 W sumie jeśli się przyjrzeć zdjęciom, to te przednie błotniki nie są zupełnie płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, halset napisał: W sumie jeśli się przyjrzeć zdjęciom, to te przednie błotniki nie są zupełnie płaskie Akurat błotniki przednie czy tylne to ostatnia rzecz jaką wymieniam na blachę. No chyba że miałyby być uszkodzone, czy podniesione. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 Świetnie się prezentuje Podstawka też mi się bardzo podoba - trudno zrobić dobry śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalos Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Super! Mam ten model i chciałbym go kiedyś wykonać na podobnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi