M.J.89763 Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Cześć. Model jaki chciałem zaprezentować to PL-01 Concept firmy Takom w skali 1/35. Model wykonany prosto z pudła plus dodane światła z przodu i z tyłu. Całość prezentuje się tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 całkiem zgrabny kanciak tylko jak na prototyp to trochę za mocno go w błocie skąpałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 No to IRONMAN-a zrobiłeś. Fajnie wyszedł. Tylko jeszcze mała podstawka żeby uwiarygodnić brudzenie i na półkę z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Mi brakuje jeszcze blyskow z dziala i kawalka poligonu ale przeboleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.J.89763 Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2020 3 godziny temu, M.A.V. napisał: całkiem zgrabny kanciak tylko jak na prototyp to trochę za mocno go w błocie skąpałeś Dzięki Bo to prototyp po testach poligonowych 1 godzinę temu, seven up napisał: No to IRONMAN-a zrobiłeś. Fajnie wyszedł. Tylko jeszcze mała podstawka żeby uwiarygodnić brudzenie i na półkę z nim. Dzięki. Fakt, muszę spróbować kiedyś zrobić jakąś podstawkę Godzinę temu, Adamo722 napisał: Mi brakuje jeszcze blyskow z dziala i kawalka poligonu ale przeboleje Dzięki za pozytywny komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Ładnie wyszedł pomimo, że ta bryła wydaje mi się taka niewdzięczna żeby coś z niej wykrzesać. Choć mistrzowie modulacji mogliby sobie poużywać bo jest trochę krawędzi do odcinania kolorów. Bardzo ładnie wyszła optyka w zagłębieniu - też podświetlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.J.89763 Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, TAW napisał: Ładnie wyszedł pomimo, że ta bryła wydaje mi się taka niewdzięczna żeby coś z niej wykrzesać. Choć mistrzowie modulacji mogliby sobie poużywać bo jest trochę krawędzi do odcinania kolorów. Bardzo ładnie wyszła optyka w zagłębieniu - też podświetlana? Dzięki. Coś tam próbowałem modulacji, później stwierdziłem, że te powierzchnie na górze przeciwpoślizgowe są ciemniejsze i jeszcze kombinowałem z kolorem ale brak umiejętności, jeszcze Co do optyki, nie jest podświetlana. Od środka za szybką jest kolorowa folia, która daje taki efekt. W tym przypadku ciemnoniebieska. Edytowane 13 Czerwca 2020 przez M.J.89763 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi