koksik750 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Kolor bazowy: Cherry Red Pearl - paleta Nissana, Zero Paints, Black Pearl - paleta Nissana, Zero Paints. Lakier bezbarwny - Zero Paints. Felgi - Fabryczny chrom + Gun Metal Vallejo. Elementy fototrawione z zestawu. Modyfikacje: Felgi 19" Blitz Techno Z2, Aoshima. Fototrawione zapinki na maske. Karbonowe skrzydło spoilera. Kalki "lista płac". Dwa tłumiki końcowe - zestaw spoilerów i tłumików Fujimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Extra modelik .Piękne kolory i czystość wykonania. Ogromny + za ten model . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 No cóż tu dużo mówić kolejny świetny model za co Chociaż ja bym zlikwidował znaczek producenta na tylniej klapie ale nazwa modelu jest OK. Aha i nie wiem czy dobrze widzę czy może na ostatnim zdjęciu przy łączeniu zderzaka z budą jest chyba trochę kleju i na dole zderzak jest trochę odarty. Ale to już malutkie szczegół.Ja sam bym lepiej nie zrobił Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 To raczej pozostałości pasty polerskiej...musiało się nie domyć. A na dole chyba delikatne obtarcie - mały retusz i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Wgląda jak prawdziwy jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Musisz troche jeszcze popracować nad swoim warsztatem co do szczegułów ALE LAKIER POWALA!! Ciekawy jestem kiedy zaczniem kompletne przeróbki nadwozia... bodykit'y itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Jakie szczegóły masz na myśli?? Co do bodykitów to wkrótce, wkrótce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Krzywo pomalowane światła przednie albo krzywo naklejona folia bo nie wiem co to jest... Felgi mogłeś pomalować na czarno ale to oczywiście kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Światła są wyklejone taśmą BMF i dlatego. Strasznie ciężko było to obkleić żeby nie popękała w trakcie. A co do felg masz racje kwestia gustu - mi się podoba taka kombinacja kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Bardzo mi sie podoba. Ciekawe kiedy Fujimi wypusci model Evo X. Wg mnie najladniejszy Lancer, ever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Bardzo ladny model czysti skelojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 nie no koksik full wypas bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Miodzio. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Super to wyszło gratuluje talentu. Ale jest jeden mały błąd...kierownica nie tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Ale jest jeden mały błąd...kierownica nie tej stronie Po tej co potrzeba ( evo to japończyk - a w japonii ruch lewostronny - tak dla tych którzy nie wiedzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 to był tyko żart, ale dla nas po złej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 No ja się dopatrzyłem jeszcze dziwnej nierówności w miejscu łączenia tylnej lotki po prawej stronie modelu.Pozatym co mogę powiedzić,lakier idealny .a tak na marginesie dla mnie to Mitshubishi to najładniejszy samochód ze wszystkich.Chcę taki w garażu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 A byłbym jeszcze zapomniał.Możę warto zrobić linie podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Świetnie się prezentuje. Wielkie gratulacje Ale widzę jeden nieoszlifowany (niepomalowany) diament w przednim znaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Nierówność lotki to poprostu troszke krzywo położony karbon. Co do linii podziału - ja tylko pogłębiam. Z pomalowanymi model wygląda mi na typową zabawkę. Co do przedniego znaczka to przy woskowaniu diamencik mi sie urwał i zgubiłem go :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Co to anglik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Miodzio. Kolorek trafiony, podobnie jak kola. Great stuff!!!!! Musze sie zabrac wrescie za Evo 5 w podobnym malowaniu, gdyz lezy ono juz troszke zaczete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Co to anglik?? Wyobraź sobie że nie tylko w Anglii mają kierownicę "nie" po tej stronie również w Japonii i Australii też tak jest Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 ccrriiss Ale każdy który zobaczy kierownice po drugiej stronie myśli o Angli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi