Bengal Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 przesadzasz chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 54 minuty temu, Bengal napisał: przesadzasz "Przesadza" tylko ogrodnik W sumie to niepotrzebnie wciąłem się w dyskusję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 14 minut temu, abtb napisał: W sumie to niepotrzebnie wciąłem się w dyskusję czasami to strach tu się odezwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 1 minutę temu, Bengal napisał: czasami to strach tu się odezwać Złota myśl, Bartku, złota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 W dniu 27.07.2020 o 00:37, Wladysz285 napisał: ok tak zrobię i zmienię tylko na co? Oprócz wymienionych można też budżetowo: żyłka wędkarska albo ciągniony pręcik plastikowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladysz285 Napisano 28 Lipca 2020 Autor Share Napisano 28 Lipca 2020 11 godzin temu, Baas ArK napisał: Oprócz wymienionych można też budżetowo: żyłka wędkarska albo ciągniony pręcik plastikowy. Ciągniony pręcik plastikowy = próbowałem to wyglądało jak cytuje "lina cumownicza" albo jak sznurek do wywieszania galotów z pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 To zostaje wycieczka do wędkarskiego. Kupiłem kilka lat temu za parę złociszy 0,09 małą szpulkę 30m i to zapas dożywotni. Można malować Humbrolem. A jaki masz problem z wyciąganiem plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladysz285 Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 11 godzin temu, Baas ArK napisał: To zostaje wycieczka do wędkarskiego. Kupiłem kilka lat temu za parę złociszy 0,09 małą szpulkę 30m i to zapas dożywotni. Można malować Humbrolem. A jaki masz problem z wyciąganiem plastiku? Plastik robi "PSTRĘK " i nitka pęka z nienacka jak gumka w majtach. Ciężko jest ją wyciągać aby była aż tak cieniusieńka i nadawała się na linkę antenową. Do czołgu owszem ale do samolotu już nie. chyba że jest jakiś patent na to? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladysz285 Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 Baas Ark ale z tą żyłką wędkarską to świetna myśl. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 W dniu 26.07.2020 o 12:50, Wladysz285 napisał: letalin próbowałem takim sposobem. W pierwszej kolejności odpadł ten gruby papier. następnie wszystko moczylo się ponad godzinę w letniej wodzie. ten cienki zżółkły papier od wierzchniej strony filmu kalkomanii tak przyrósł do niej że najmniejsza próba oklejenia kończyła się oderwaniem kalkomani. Nie topisz w wodzie, tylko polewasz na talerzyku. Tak, żeby kalkomania pozostała na papierze. Nie miałem problemu z tym pergaminem z góry, może to faktycznie przyrosło i uniemożliwiło szczęśliwe zakończenie? Ja zerwałem na sucho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 12 godzin temu, Wladysz285 napisał: Plastik robi "PSTRĘK " i nitka pęka z nienacka jak gumka w majtach. Ciężko jest ją wyciągać aby była aż tak cieniusieńka i nadawała się na linkę antenową. Do czołgu owszem ale do samolotu już nie. chyba że jest jakiś patent na to? Pozdro Sam nie umiałem wyciągać i tu na forum zadałem pytanie i dostałem odpowiedź. To łatwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi