Jump to content

Trumpeter M983A2 i naczepa M870A1 skala 1;35

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Byłoby już ze cztery, a może i więcej lat jak złożyłem ostatni model, wiec to w sumie jak zaczynanie od początku.

Model Trumpetera, w sumie to ładnie wykonany. znacznie lepiej niż Italieri. Fajnie bo koła można skręcic i na końcu wybrać w jakiej mają byc postaci.

Wykonanie bez większych przeróbek, tylko plastikowe dechy na naczepie wymieniłem na drewniane. zrobione z mieszadeł do kawy, takie jak można znaleść w Maku, czy innej cafe.

Mozna by jeszcze dużo innych detali dodać, ale jak na początek to jestem zadowolony.

Ok, mam nadzieje, ze wstawiłem zdjęcia jak trzeba

m4HB2v.jpg

sQy4Ll.jpg

A5v7i7.jpg

HF8W2P.jpg

5s14Cs.jpg

waTHhC.jpg

jan6uk.jpg

iUfmUC.jpg

iiylzh.jpg

4aZeZE.jpg

vDmyI4.jpg

in2Z7Q.jpg

HO541C.jpg

Ud1kH0.jpg

FXgimx.jpg

HHpV2n.jpg

UNErxs.jpg

LvP9mn.jpg

XECwl9.jpg

LNyuiy.jpg

JgP2Fe.jpg

Edited by adamkijak
Edycja zdjęć
  • Like 4
Posted

Kawał modelu - dociąga pod 80 cm prawda? 

Wyszło bardzo dobrze. Teraz na lawetę wjeżdżaj Palladinem i będzie komplet wystrzałowy dla oglądających! 

• 3 weeks later...
Posted

@imek46 Twój wpis to kwintesencja forumowego lenistwa. Pytanie o coś, co zostało wyżej już napisane, bez znaku zapytania na końcu i jeszcze z błędem...

@adamkijak Gdzieś Ty się chłopie podziewał? Świetnie Ci wyszedł ten pierwszy model :super:

Posted

Kubisz:

Pare lat minęło, dzieciaki i życie się zdążyło, ale wracam, powoli i z wysiłkiem. 

bulik58:

M9 już składam, chciałem HMEE1, ale jak na razie był niedostępny, a czekać nie chciałem.