adamkijak Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 (edited) Witam Byłoby już ze cztery, a może i więcej lat jak złożyłem ostatni model, wiec to w sumie jak zaczynanie od początku. Model Trumpetera, w sumie to ładnie wykonany. znacznie lepiej niż Italieri. Fajnie bo koła można skręcic i na końcu wybrać w jakiej mają byc postaci. Wykonanie bez większych przeróbek, tylko plastikowe dechy na naczepie wymieniłem na drewniane. zrobione z mieszadeł do kawy, takie jak można znaleść w Maku, czy innej cafe. Mozna by jeszcze dużo innych detali dodać, ale jak na początek to jestem zadowolony. Ok, mam nadzieje, ze wstawiłem zdjęcia jak trzeba Edited September 16, 2020 by adamkijak Edycja zdjęć 4 Quote
mandrivecs Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Kawał modelu - dociąga pod 80 cm prawda? Wyszło bardzo dobrze. Teraz na lawetę wjeżdżaj Palladinem i będzie komplet wystrzałowy dla oglądających! Quote
adamkijak Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 Na naczepę będzie M9 ACE, naczepa tylko 40t udźwignie, Quote
kubisz Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 @imek46 Twój wpis to kwintesencja forumowego lenistwa. Pytanie o coś, co zostało wyżej już napisane, bez znaku zapytania na końcu i jeszcze z błędem... @adamkijak Gdzieś Ty się chłopie podziewał? Świetnie Ci wyszedł ten pierwszy model Quote
adamkijak Posted September 2, 2020 Author Posted September 2, 2020 Kubisz: Pare lat minęło, dzieciaki i życie się zdążyło, ale wracam, powoli i z wysiłkiem. bulik58: M9 już składam, chciałem HMEE1, ale jak na razie był niedostępny, a czekać nie chciałem. Quote
M.A.V. Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Niezły mastodont takie jamniki strasznie ciężko się fotografuje Quote
Recommended Posts