adamkijak Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Byłoby już ze cztery, a może i więcej lat jak złożyłem ostatni model, wiec to w sumie jak zaczynanie od początku. Model Trumpetera, w sumie to ładnie wykonany. znacznie lepiej niż Italieri. Fajnie bo koła można skręcic i na końcu wybrać w jakiej mają byc postaci. Wykonanie bez większych przeróbek, tylko plastikowe dechy na naczepie wymieniłem na drewniane. zrobione z mieszadeł do kawy, takie jak można znaleść w Maku, czy innej cafe. Mozna by jeszcze dużo innych detali dodać, ale jak na początek to jestem zadowolony. Ok, mam nadzieje, ze wstawiłem zdjęcia jak trzeba Edytowane 16 Września 2020 przez adamkijak Edycja zdjęć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Cześć, wiesz co, ja zdjęć nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Ok, dałem rade dodac foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Kawał modelu - dociąga pod 80 cm prawda? Wyszło bardzo dobrze. Teraz na lawetę wjeżdżaj Palladinem i będzie komplet wystrzałowy dla oglądających! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Na naczepę będzie M9 ACE, naczepa tylko 40t udźwignie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Takie maszyny zawsze dobrze wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Września 2020 Share Napisano 1 Września 2020 Planujesz coś wrzucić na nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Września 2020 Share Napisano 1 Września 2020 @imek46 Twój wpis to kwintesencja forumowego lenistwa. Pytanie o coś, co zostało wyżej już napisane, bez znaku zapytania na końcu i jeszcze z błędem... @adamkijak Gdzieś Ty się chłopie podziewał? Świetnie Ci wyszedł ten pierwszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Września 2020 Autor Share Napisano 2 Września 2020 Kubisz: Pare lat minęło, dzieciaki i życie się zdążyło, ale wracam, powoli i z wysiłkiem. bulik58: M9 już składam, chciałem HMEE1, ale jak na razie był niedostępny, a czekać nie chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Września 2020 Share Napisano 2 Września 2020 Niezły mastodont takie jamniki strasznie ciężko się fotografuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi