zloty Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Mustang , ale jakiś taki inny. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Bardzo fajnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Wersja H bardzo rzadko gości na forach. Model bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 RS model zwane jest tutaj mydłem - jak się kleiło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Ogólne spasowanie i linie podziału jak na RS to wybitnie , poprawiłem tylko jedną. Trzeba uważać przy osłonie kabiny , podciąć szkiełko i ładnie wokoło zaszpachlować. Jako szortrun ten model ma u mnie mocną czwórkę. Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi