Kowalec222 Napisano 25 Marca 2021 Autor Share Napisano 25 Marca 2021 Prawie koniec, ale na zdjęciach wyszły jeszcze ze dwa drobiazgi do poprawienia, domalowania. Opony z boku przykurzone Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 25 Marca 2021 Autor Share Napisano 25 Marca 2021 (edytowane) Pierwszy Typhoon z RPG skończony. Kilka fotek w galerii. Pozdrawiam Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Kowalec222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Kolejny Kamaz 4310 od ICM zmalowany. Teraz Washa kolej. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Fajny model podoba mi się, kamazy to wdzięczny temat (moim zdaniem).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Też tak uważam, gdyby ktoś się jeszcze nie zorientował No i producenci, którzy z pewnością zwrócili uwagę jaką popularnością cieszy się mój warsztat zapowiadają coraz więcej nowości w temacie, Zvezda dwuosiowego, ICM takiego jak wyżej tylko z zabudową itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Kowalec222 zostaniesz testerem kamazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Już zostałem, certyfikowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 Skoro nam się objawił kolejny Kamaz (4350) Zvezdy i zdążył nabrać "mocy urzędowej" to może warto rozpocząć warsztat ?? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 29 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Tego dwuosiowego ze Zvezdy na razie odpuszczam, czekam na 4310 z zabudową od ICM, a w międzyczasie dłubię Typhoony od RPG, które już są dostępne w Polsce, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 Do końca roku chciałbym ukończyć chociaż część rozgrzebanych projektów, tak że przyszedł czas aby Kamaza z pudła wypuścić. Na dzisiaj złoszony i rozpocząłem syfzyfowe prace, efekty poniżej. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 A gdzie pusta flaszka po samogonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 Jak opróżnię to dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Października 2023 Autor Share Napisano 2 Października 2023 (edytowane) Witam ponownie, Od lutego ubiegłego roku z wiadomych powodów zapał do kontynuowania tego wątku mocno osłabł. Jednak ostatnio jakoś tak wyszło że na warsztat wjechał kolejny K4386 tym razem ze Zvezdy, może będzie motywacja żeby dokończyć rozpoczęte K od Takoma i K4386 od RPG. Na razie jednak robi się Typhoon od Zvezdy, stan prac na chwilę obecną: Ciąg dalszy wkrótce. Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2023 przez Kowalec222 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 2 Października 2023 Share Napisano 2 Października 2023 Pasy są odlane z fotelami czy dawałeś jakieś dodatki? Mam na składzie z RPG i może za jakiś czas się chyce tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 2 Października 2023 Autor Share Napisano 2 Października 2023 Pasy są z Quinta Studio, jest z ich naklejaniem sporo zabawy ale efekt fajny. Miałem stary zapas to wykorzystałem, specjalnie bym nie kupował bo i tak w zamkniętym wnętrzu ich nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 3 Października 2023 Autor Share Napisano 3 Października 2023 Coś tam wieczorem psiuknąłem jakieś rozjaśnienia delikatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Października 2023 Share Napisano 3 Października 2023 Fajny ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 3 Października 2023 Autor Share Napisano 3 Października 2023 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Października 2023 Autor Share Napisano 4 Października 2023 Małymi krokami do przodu, koła pomalowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Października 2023 Share Napisano 4 Października 2023 Patrzę na te mniejsze pojazdy i z jednej strony kusi, bo efektowne, a z drugiej nie chce się rozjeżdżać zbytnio z tematyką. Patrzę wiec na Twoje zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Października 2023 Autor Share Napisano 4 Października 2023 Mnie kusi żeby jakiegoś Humvee popełnić i chociaż u mnie w magazynie rozjazd tematyczny ogromny to ani jednego Hummera... może kiedyś na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 Wieża zrobiona, doszło parę drobiazgów, następny etap lakier i wash. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 (edytowane) Naprawdę to V i Z musi być teraz na każdym ruskim pojeździe? Bez tego nie da się zrobić ciekawego pojazdu? Edytowane 5 Października 2023 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 2 godziny temu, patrykd napisał: Naprawdę to V i Z musi być teraz na każdym ruskim pojeździe? Bez tego nie da się zrobić ciekawego pojazdu? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 10 godzin temu, mandrivecs napisał: ??? Te symbole są tożsame na dzień dzisiejszy z ze swastyką. Ot cały mój ból d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi