lolek300124 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Aha dzięki! W aptece je dostane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Opis budowy nadkoli jest TU. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Dawno tu nie zaglądałem i aż mnie szarpnęło jak zobaczyłem efekt końcowy. To w zasadzie sztuka sama w sobie. Aż mi się nie chce kontynuować mojej pracy bo to nie ma sensu. Czekam na kolejny Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Aż mi się nie chce kontynuować mojej pracy bo to nie ma sensu. To co mówisz jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Aż mi się nie chce kontynuować mojej pracy bo to nie ma sensu. Bez przesady... Przy takim myśleniu, to tylko tornado by coś sklejał Czekam na kolejny Twój model. Niestety, ciągle się nie zanosi... Cieszę się, że moja Scania ciągle się podoba. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon956 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Po prostu zestaw jest piękny bardzo ładnie się prezentuje czekam na dalszą produkcje modeli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi