jl Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 6 godzin temu, Psar77 napisał: Panie ! Jak robicie to pewnie, że tak !!! To chyba zrobię spin-off i dołączę za kilka dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 1 godzinę temu, jl napisał: To chyba zrobię spin-off i dołączę za kilka dni. Dawaj bo Moses cały czas rekrutuje do forumowego dywizjonu Marines ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Airfixowego Harriera popełniłem 6 lat temu. Niestety kalki ma do luftu. Najlepszy zestaw z tego co pokazałeś to ten Sword. Mój harrier leży i czeka na aftrrmarkety, w międzyczasie szukam Av-8b beż plusa, do projektu Desert Storm Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Moses 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 27 minut temu, Moses napisał: Mój harrier leży i czeka na aftrrmarkety, w międzyczasie szukam Av-8b beż plusa, do projektu Desert Storm Aż się prosi, żeby temat ktoś na nowo ruszył temat AV-8B i wydał na miarę obecnej technologii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 @Moses Jeden obraz miast tysięcy słów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 OMG ! Sam to zamierzasz skleić ? Jakbyś coś golił to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 To dlatego nigdzie nie ma Harrierowcw sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 E tam, przez pewien czas kupowałem, robiłem zapas na tzw plan emerytalny. W sumie nie miałem też miejsca na swój mały warsztacik. Ale teraz... Dziupla na poddaszu, zaczynam hobby na nowo. Patrząc na stan magazynowy - rozważam pewne opcje;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 15 minut temu, Moses napisał: To dlatego nigdzie nie ma Harrierowcw sklepach Łączę się tym żalem z kolegą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 20 minut temu, Psar77 napisał: OMG ! Sam to zamierzasz skleić ? Jakbyś coś golił to pamiętaj o mnie I przyłączam się do chęci tego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 3 godziny temu, jl napisał: E tam, przez pewien czas kupowałem, robiłem zapas na tzw plan emerytalny. W sumie nie miałem też miejsca na swój mały warsztacik. Ale teraz... Dziupla na poddaszu, zaczynam hobby na nowo. Patrząc na stan magazynowy - rozważam pewne opcje;) Ja też urządzam się na strychu. Będzie pięknie także rozumiem doskonale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 23 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Dzisiaj doklejanie osłon wlotów powietrza, szpachlowanie, szlifowanie i odtwarzanie linii podziału I jeszcze na koniec dnia dorzucilem chwyty powietrza za kabiną (nawiercane pod lupą) oraz jakieś blaszki, żeby nie było tak goło za fotelem. Nie ma to za duzo wspólnego z rzeczywistością bo tam jakiś otwór jest ale ... będę musiał z tym żyć No i oczywiście jeszcze z polistyrenu dorobię szynę po której jezdzi owiewka. Ale to już jutro Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Psar77 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Skrzydła przyklejone.... ... wloty zamaskowane.... Czas na próbny surfacer w celu wykrycia "nieprawidłowości" poszycia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 W dniu 23.01.2022 o 21:51, Psar77 napisał: Te czarne urządzenie do trasowania to jakiś specjalny przyrząd bo wygląda jak zwykły punktak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 6 minut temu, rudy0007 napisał: Te czarne urządzenie do trasowania to jakiś specjalny przyrząd bo wygląda jak zwykły punktak? Scriber, który Moses mi polecił w wątku z Su-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Może przegapiłem ale ten i tak jest bardzo podobny https://allegro.pl/oferta/punktak-hartowany-3-2mm-101mm-stanley-10473781177?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_narzedzia_pla_ss&ev_adgr=narzedzia&ev_campaign_id=14937753745&gclid=Cj0KCQiA6NOPBhCPARIsAHAy2zB_GcFlw5wRA3uVM4jUDqX3aEHuaI1GOWMb406x4ZwvmLhVStPYvDsaAlINEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Do surfacerowania podszedlem hurtowo Elegancko siadło. Inspekcja wykazalq tylko 3 miejsca do poprawki. Jutro z rana mam nadzieję je poprawie i popołudniu wieczorem pójdzie surfacer również na wszystko co musi dostać bazę czyli podwieszenia, zbiorniki, stateczniki poziome i różne inne jeszcze nie pomalowane duperele. Wreszcie jakiś konkretny postęp. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Trwają prace nad przygotowaniem do położenia surfacera ostatecznie na samolot i na wszystkie pozostałe elementy - robiłem tez przymiarki podwozia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Co to za piłka? Jak się nią trasuje takie Powierzchnię? Mam z nimi spory problem wykorzystując rysik trumpetera Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) 36 minut temu, Moses napisał: Co to za piłka? Tamki: Przy odtwarzaniu linii bardzo fajnie sie sprawdza, bo nie ma tendencji do odjeżdżania od linii jak wspomniany rysik - tego używam tylko do rysowania paneli od szablonów. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Psar77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Dzisiaj trochę biżuterii Wychylenie finalnie będzie mniejsze. Ciekawe, że Haska kompletnie zapomniala o hamulcu Wnęka jest ale samej płyty hampla juz w zestawie (i w instrukcji !) brak .... Edytowane 1 Lutego 2022 przez Psar77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Psar77 napisał: Ciekawe, że Haska kompletnie zapomniala o hamulcu Wnęka jest ale samej płyty hampla juz w zestawie (i w instrukcji !) brak .... No bez jaj?! Zmowa z producentem blach. Do UOKiK z tym! Edytowane 1 Lutego 2022 przez kozborn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Pozbierałem się po powodzi - czas się brać do roboty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Widzę, że płyny zwiększające motywację też na właściwym miejscu coby na czworakach dało radę otworzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi