alienus Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Tylko żeby się z rozcienczalnikiem nie pomylić bo to był by już model ostatni czyżby Danny Carrey tam na talerzach szalał ? Mógłby powstać na forum wątek z walkaround naszych warsztatów, toby sie działo A te piłki Tamki to nie to samo co czeska piłka tylko drożej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 19 godzin temu, Psar77 napisał: O Danny Carey, niech zgadnę.. "Pneuma"? Dobra muza! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 4 godziny temu, ESP napisał: O Danny Carey, niech zgadnę.. "Pneuma"? Dobra muza! Bingo ! Uwielbiam Fajnie się przy tym dłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 5 godzin temu, alienus napisał: Tylko żeby się z rozcienczalnikiem nie pomylić bo to był by już model ostatni czyżby Danny Carrey tam na talerzach szalał ? Mógłby powstać na forum wątek z walkaround naszych warsztatów, toby sie działo A te piłki Tamki to nie to samo co czeska piłka tylko drożej? Danny rządzi Nie wiem o których czeskich mowisz - te Tamki są fototrawione - całkiem spoko choc oczywiście swoje kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 7 godzin temu, mirage3 napisał: Widzę, że płyny zwiększające motywację też na właściwym miejscu coby na czworakach dało radę otworzyć Ty to masz oko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 O tej mowie czeska z Czech! Swoją drogą pozdrawiam wszystkich Tool'owcow, a w szczególności tych z biletami na Maj kto nie kupił to nie wie co traci. Na ostatnim zbierałem szczękę z podłogi taka miazga... ale to temat na inne forum więc już nie paplam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 A to faktycznie - tą znam, ale... nie posiadam wiec się nie wypowiem o różnicach i podobieństwach. Zazdroszczę Ci tego biletu Ale ... ja we wrześniu jade na RATM - kapelę mojej młodości:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Teraz mi doradźcie jak w te blaszki od HUDa wkleić szybki bo wczoraj 2h walczyłem od tego momentu co na zdjęciu a koniec końców wszystko rozwaliłem i blaszki wklejałem i malowalem od nowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Ale szybkę czy folie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Folię. Szyba za gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Ja bym kombinował że spasowaniem na wcisk. To jest mały nie obciążony element może się udać... Choć z drugiej strony ciekawe czy zmiany temperatury nie doprowadzą do upadku tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 1 minutę temu, mirage3 napisał: Ja bym kombinował że spasowaniem na wcisk. To jest mały nie obciążony element może się udać... Prawdopodobnie tez tak będę próbował, bo podejścia z klejem nie ma za bardzo. Vikolem upaćkałem, CA jest tylko jeden moment i jak przyłożyłem krzywo to musiałem całość rozwalać potem... no nic - wlacze teraz z tym kurduplem, bo już mnóstwo energii w niego zainwestowałem i szkoda, żeby zgnił w pudełku. A właśnie- dzisiaj sobie przypomniałem dokonując inspekcji po surfacerze jak odcedziłem działko Jak zapodam tam gun metal to pewnie nic nie będzie widać ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Yeah ! A musi być do rzeczy zrobione, bo przecież wiatrochron wszystko widać Teraz trochę kurzu i suchego pędzla i kleję wiatrochron. Ten moment stopował cały projekt bo przy wiatrochronie będzie trochę szpachli jako, że pokancerowalem trochę kadlub w tej okolicy. Ale jak już to zrobię to poprawki drobne na kadłubie i ... do malarni Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Psar77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Powodzenia z budową!A to widziałeś/słyszałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, piotrkur napisał: Powodzenia z budową!A to widziałeś/słyszałeś? Ambitne dzieciaki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Psar77 napisał: ..... Popatrz na resztę kawałków.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Września 2022 Autor Share Napisano 4 Września 2022 A teraz marsz do malarni ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Września 2022 Share Napisano 4 Września 2022 Kurde... A ja swojego jakoś nie mogę domęczyć. Roboty pewnie tylko na jeden weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 5 Września 2022 Autor Share Napisano 5 Września 2022 14 godzin temu, rudy0007 napisał: Kurde... A ja swojego jakoś nie mogę domęczyć. Roboty pewnie tylko na jeden weekend No ja się z tym też morduję długo, ale i zakres robót spory. Ale teraz mój ulubiony etap to powinno przyspieszyć. Dobrze by go było na Włocławek w październiku skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Tydzień czasu walczyłem z liniami oznaczającymi dodatkowe wlociki powietrza na obudowie głównych. Ponieważ samolot jest szaro-szaro-szary dałem ciemno szary surfacer, żeby cokolwiek widzieć jak będę kładł kammo Wlasnie siadł pierwszy kolorek i jestem zadowolony. Wreszcie robota ruszyła do przodu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 eeee..nie podoba się...za mało szarego!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Września 2022 Autor Share Napisano 11 Września 2022 Poszedl drugi z szarych - Dark Ghost Grey na boki i górę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Września 2022 Share Napisano 11 Września 2022 Bardzo ładnie to wychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Września 2022 Share Napisano 11 Września 2022 Ciekawe jak będą Ci się odznaczać te kolory. Na moim pomimo nr Gunze z instrukcji różnice w odcieniach są średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Września 2022 Autor Share Napisano 11 Września 2022 (edytowane) 16 minut temu, rudy0007 napisał: Ciekawe jak będą Ci się odznaczać te kolory. Na moim pomimo nr Gunze z instrukcji różnice w odcieniach są średnie Są średnie ale... takie właśnie mają być. Bo i różnice między Light i Dark Ghost Grey są nikłe. Ja malowalem farbami RC od AK. Jeszcze się zastanawiam czy nie dać taśmy i pociągnąć wyraźniej tą granicę... Edytowane 11 Września 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi