kubisz Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 To jak już się doktoryzujemy z pasków i sznurków, to nieśmiało zwrócę również uwagę na klamoty z tyłu paki. Nie chciałbym stać przy granatniku, kiedy to wszystko poleciałoby mi pod nogi. Oczywiście to takie akademickie rozważania, bo tutaj: też widać z tyłu usypaną górkę, a nie bardzo widać, jak to się trzyma w kupie. Ale niegłupio byłoby, jakbyś tam położył taśmę z rozpiętą klamrą Jak będziesz robił zdjęcia, to nie zapomnij pstryknąć takich ujęć 3/4 z przodu i z tyłu z poziomu "ziemi" (coś w stylu tego oryginału powyżej), no i zbliżenia elektroniki w kabinie. Miło byłoby obejrzeć galerię ciekawszą, niż kilkanaście bardzo podobnych ujęć, jak te Twoje powyżej Tempo iście stachanowskie. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Na tym Twoim zdjęciu kupka usypana z przodu oraz z tyłu, a zwieńcza ja para pięknych skrzynek z prawej strony . Zdjęcia zrobię, tasmy jeszcze jakieś dołożę. Następne, to ...M1165 IDF. Wrrrrrrrróć- przyczepa Edytowane 9 Grudnia 2020 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 Przyczepa w przygotowaniu. Duuuużo towaru się tu mieści. Jeden haczyk z burty się urwał, ale już uzupełniony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Wrzuć tam jakieś kółka SS od Humvee, od razu Ci miejsce zapełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 Jeszcze ze dwie lodówki, kilka skrzynek amunicyjnych, łóżka polowe... dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Wiem że wybiegam w przyszłość ale co będzie robione drugie po śwince? Edytowane 13 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 Ciężarówka i przyczepa w zasadzie gotowe- na czysto. Teraz podstawka i kurzenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 No i przyczepa musi być... Gratuluję, piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Zupełnie nie moja bajka takie pojazdy ale ten cały rozgardiasz kozacko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, TAW napisał: Zupełnie nie moja bajka takie pojazdy ale ten cały rozgardiasz kozacko wygląda. Starałem się uniknąć efektu wyglądającego, jak "rabunek kramu kupca bławatnego" (cytując jednego z Szacownych Użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Myślałem, że gorzej to będzie wyglądać Ale nie jest źle. Kanistry na przyczepie to chyba brytolskie masz? Jaka koncepcja na podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 3 minuty temu, kubisz napisał: Myślałem, że gorzej to będzie wyglądać Ale nie jest źle. Kanistry na przyczepie to chyba brytolskie masz? Jaka koncepcja na podstawkę? Dziękuję za słowa pełnie wiary . Kanistry są ok, ale Legend zrobił babola i dał dwa uchwyty zamiast trzech. Muszę to przykryć plastikowymi. Koncepcja jest prosta- kamienista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Nie chodziło mi o wykonanie, bo tu Ci ładnie wychodzi od początku Ale o samo zestawienie autko+przyczepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Razem wygląda świetnie, mnóstwo efektownej pracy z tymi wszystkimi gratami! 2 godziny temu, makinen napisał: Kanistry są ok, ale Legend zrobił babola i dał dwa uchwyty zamiast trzech Możesz pokazać o jakim zestawie Legenda mówisz? Mam najnowszy wypust z kanistrami i są prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 Noooo Koooonrad- Black Dog T35106 M 1083 War Pig accessories set for Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 36 minut temu, makinen napisał: Noooo Koooonrad- Black Dog T35106 M 1083 War Pig accessories set for Trumpeter No ale napisałeś, że Legend, dlatego pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2020 BD oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi