Hafes Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Cześć. Czasem udaje mi się coś umalować. Tu kolejny efekt malarskiego amoku - Lord Aquilor firmy Games Workshop. Można się pastwić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Świetny koncept autora figurki, świetne wykonanie przez autora pracy! Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 A mnie brakuję trochę mocnych akcentów, takich choćby jak na opierzeniu przednich łap, na pozostałych częściach figurki. Ogólnie jednak bardzo ładny. (z bicepsa lewego szwa nie usunąłeś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2020 Dzięki. Pierwszy raz koniopodobne opierzone coś malowałem. Teraz wiele rzeczy inaczej bym pomalował. Może jeszcze po coś takiego sięgnę. A szew jest usunięty ino za dużo farby mi się w tym miejscu zebrało i makro aparatu wyłapało Na żywo nie bije to po oczach. Na zdjęciach jeszcze więcej baboli wylazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi