Hafes Napisano 29 Listopada 2020 Napisano 29 Listopada 2020 Cześć. Czasem udaje mi się coś umalować. Tu kolejny efekt malarskiego amoku - Lord Aquilor firmy Games Workshop. Można się pastwić 7 Cytuj
mandrivecs Napisano 29 Listopada 2020 Napisano 29 Listopada 2020 Świetny koncept autora figurki, świetne wykonanie przez autora pracy! Podoba się! Cytuj
Marcin M. Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 A mnie brakuję trochę mocnych akcentów, takich choćby jak na opierzeniu przednich łap, na pozostałych częściach figurki. Ogólnie jednak bardzo ładny. (z bicepsa lewego szwa nie usunąłeś) Cytuj
Hafes Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Napisano 1 Grudnia 2020 Dzięki. Pierwszy raz koniopodobne opierzone coś malowałem. Teraz wiele rzeczy inaczej bym pomalował. Może jeszcze po coś takiego sięgnę. A szew jest usunięty ino za dużo farby mi się w tym miejscu zebrało i makro aparatu wyłapało Na żywo nie bije to po oczach. Na zdjęciach jeszcze więcej baboli wylazło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi