Thalgonis Napisano 2 Grudnia 2020 Share Napisano 2 Grudnia 2020 Hej, przedstawiam kolejnego niemiaszka w mojej kolekcji: Dorniera Do215, niby samolot rozpoznawczy ale żeby „przypodobać” się adolfikowi mógł także przenosić mała ilość bombek Malowanie poniższego modelu: 4./Aufkl., Francja, 1940 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Bardzo ładny.To teraz czas na resztę"rodzinki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Również mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Tez jestem na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 8 godzin temu, Xmen napisał: Bardzo ładny.To teraz czas na resztę"rodzinki" Z resztą rodzinki będzie na jakiś czas problem - miejsce na półce się wyczerpało, to duże bydlęta jednak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, Thalgonis napisał: to duże bydlęta jednak są Nie da ukryć.Choć i tak zazdraszczam bo w 72 nie ma ich wcale.Mam nadzieję jednak że przeskalują je na mniejsze.Zawsze w akcie desperacji mogę zrobić "duże". Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 51 minut temu, Xmen napisał: Nie da ukryć.Choć i tak zazdraszczam bo w 72 nie ma ich wcale.Mam nadzieję jednak że przeskalują je na mniejsze.Zawsze w akcie desperacji mogę zrobić "duże". Ależ są w siedem dwa - chyba, że o coś innego Ci chodziło... Do215 w 72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 24 minuty temu, Thalgonis napisał: Ależ są w siedem dwa - chyba, że o coś innego Ci chodziło... Do215 w 72 Te to znam . Tego ICM nawet mam.Mówiłem o tych wersjach myśliwskich Dornierów 217.No i cała "rodzina" myśliwskich Junkersów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Fajny - a taki bardziej khaki z natury, czy ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 Zdjęcia To układ RLM 70 - 71 (spód 65). Nie mieści mi się w namiocie, więc fotki są spod zwykłej żarówy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi