Mariusz 72 Napisano Wtorek o 22:33 Autor Share Napisano Wtorek o 22:33 (edytowane) Błotko, biedry i obicia. Trzeba to jeszcze dopieścić. Edytowane Środa o 08:13 przez Mariusz 72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano Środa o 07:39 Share Napisano Środa o 07:39 Kurczę poniedziałek malowanie, wtorek wash, środa brudzenie - u mnie to raczej styczeń malowanie, luty wash, w marcu może będzie brudzenie. Zazdroszczę tempa bo model wygląda lepiej niż mój po moich 3 miesiącach pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano Piątek o 13:35 Autor Share Napisano Piątek o 13:35 W dniu 25.02.2026 o 08:39, WPR napisał: Kurczę poniedziałek malowanie, wtorek wash, środa brudzenie - u mnie to raczej styczeń malowanie, luty wash, w marcu może będzie brudzenie. Zazdroszczę tempa bo model wygląda lepiej niż mój po moich 3 miesiącach pracy. Doskonale rozumiem panie inżynierze. U mnie w sumie jeszcze gorzej to wygląda. Bardziej na lata się rozkłada. Trochę mnie wzięło więc cisnę dalej. Odstawiłem gry komputerowe więc są efekty tutaj Jak to u mnie gąsienice budżetowe. Podebrane z innych modeli. Jeśli dobrze pokombinuję to starczy na 3 modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi