Mariusz 72 Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego (edytowane) Błotko, biedry i obicia. Trzeba to jeszcze dopieścić. Edytowane 25 Lutego przez Mariusz 72 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Kurczę poniedziałek malowanie, wtorek wash, środa brudzenie - u mnie to raczej styczeń malowanie, luty wash, w marcu może będzie brudzenie. Zazdroszczę tempa bo model wygląda lepiej niż mój po moich 3 miesiącach pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego W dniu 25.02.2026 o 08:39, WPR napisał: Kurczę poniedziałek malowanie, wtorek wash, środa brudzenie - u mnie to raczej styczeń malowanie, luty wash, w marcu może będzie brudzenie. Zazdroszczę tempa bo model wygląda lepiej niż mój po moich 3 miesiącach pracy. Doskonale rozumiem panie inżynierze. U mnie w sumie jeszcze gorzej to wygląda. Bardziej na lata się rozkłada. Trochę mnie wzięło więc cisnę dalej. Odstawiłem gry komputerowe więc są efekty tutaj Jak to u mnie gąsienice budżetowe. Podebrane z innych modeli. Jeśli dobrze pokombinuję to starczy na 3 modele. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Oj cuda Panie, cuda .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Cześć. Po małej przerwie ogarnąłem błotniki i ich mocowania. Tu się okazało, że wersja wczesna miała inne fronty błotników. Nieruchome i okrągłe. Musiałem dorobić. Poza tym doszły grile, haki, koła i czasochłonne gąsienice. Edytowane 9 Kwietnia przez Mariusz 72 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Godzinę temu, Mariusz 72 napisał: Cześć. Po małej przerwie ogarnąłem błotniki i ich mocowania. Tu się okazało, że wersja wczesna miała inne fronty błotników. Nieruchome i okrągłe. Musiałem dorobić. Poza tym doszły grile, haki, koła i czasochłonne gąsienice. Kurde Twoje palce to skarby !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Miodzio aż się miło patrzy ! Widać czas poświęcony na ta robotę . Super . Gąski fototrawione ?? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Thx. Po sporej przerwie kolejne fotki. No już prawie koniec. Jeszcze kilka drobiazgów pozostało. Trochę mnie znudziły te T-70 więc rozgrzebałem sobie SU-76M. Zapraszam do kibicowania: kliknij 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Mariusz Ty kosmito, wypiłbym z Tobą po kuflu zimnego piwa. Cuda modelarskie pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 15 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: Mariusz Ty kosmito, wypiłbym z Tobą po kuflu zimnego piwa. Cuda modelarskie pokazujesz nie Ty jeden... Wpadnijcie obaj do Krakowa kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 2 godziny temu, Lipstein napisał: nie Ty jeden... Wpadnijcie obaj do Krakowa kiedyś Tam gdzie w kopalni żabka na dole jest? Na pewno wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 2 godziny temu, Lipstein napisał: Wpadnijcie obaj do Krakowa kiedyś Paweł tyle co wyjechał, nawet się ze mną nie spotkał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 7 godzin temu, Rafał B napisał: Paweł tyle co wyjechał, nawet się ze mną nie spotkał. Bo wybrałeś Teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 9 godzin temu, Lipstein napisał: nie Ty jeden... Wpadnijcie obaj do Krakowa kiedyś To się pewnie znacie z Rafałem B ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca No niestety nie... Zaliczyłem kiedyś jedną wystawę w Muzeum Lotnictwa, poznałem kilku fajnych gości, potem narada w Smiley'u nad Wisłą i to tyle ze spotkań "branżowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Poruczniku, z Pana to jednak fachowiec jest...a czekaj a kto kierowcą k...wa jest. Wgniecony wylot osłony silnika..się wyklepie. Mariusz weźmie szpreja i pomaluje ubytki. Serio,piękna robota i dobry detal pojazdu i chełmofonu. Warsztat pikobello. Edytowane 25 Czerwca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi