jpl Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 No to skończyłem Avię. Warsztat jest tutaj. Mistrzostwo świata to nie jest. Ale skleić się da, więc jeśli komuś zależy na modelu tego samolotu w swojej kolekcji, to jak najbardziej polecam. Shortrun, ale dość przyzwoity. Minusem jest na 99,9% fikcyjne malowanie, ale jest też wersja z czeskimi oznakowaniami, z tego, co wiem. Dobrze, to teraz zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 14 Grudnia 2020 Share Napisano 14 Grudnia 2020 Fajnie, plusik za temat, choć sci-fi. Popracuj nad zdjęciami - część jest ogromnie niedoświetlona. "Więcej światła", żeby zacytować klasyka. Ja sam wciąż pracuję nad udoskonaleniem zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2020 Tak, to prawda. Mam już jednak pewne pomysły. Dzięki za uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Świetny model, czyściutko pomalowany. To jest efekt, za którym tęsknię... Coś mi tylko lekko nie gra przy owiewce, ramki wydają mi się trochę nierówno pociągnięte, ale może to kwestia niedoświetlenia. Plusik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Jak zwykle u jpl-a wszystko schludnie, starannie, dokładnie - w takim przypadku efekt końcowy musi być dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi