Bartas89 Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Witajcie. Wrzucam galerię mojego czwartego motocykla, a drugiego ścigacza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Grudnia 2020 Super Moderator Share Napisano 13 Grudnia 2020 Bardzo ładny model motocykla, Ci wyszedł. Podłoga i tło robią swoje Czekam na kolejny twój model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 Godzinę temu, jawkers napisał: Bardzo ładny model motocykla, Ci wyszedł. Podłoga i tło robią swoje Czekam na kolejny twój model. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Dużo się gadało w trakcie roboty to należałoby i tu zabrać głos. Model wyszedł przyzwoicie i gdybym miał wystawić ocenę dałbym dostateczny z plusem, przy czym plus byłby na zachętę. Motorek z pudła więc wodotrysków nie ma, ale jest czysto sklejony i nieźle polakierowany, aczkolwiek to ostatnie przydałoby się jeszcze poprawić. Tak samo łańcuch, przednią szybę (grubość razi), kierunki, wydech i obrobienie wybranych elementów. Autor zapomniał także o części z przewodów i kalkach na „koła”, które znajdują się w pudełku. No, ale jak napisałem plus dałem na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2020 Odniosę się do kalek. Specjalnie ich nie dałem bo bardziej podobają mi się koła bez tych kalek. Resztę błędów postaram się nie powielać w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Grudnia 2020 Share Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) 23 godziny temu, Bartas89 napisał: Resztę błędów postaram się nie powielać w przyszłości. Trzymam za słowo bo mimo wielu porażek z modelem , uwag ode mnie i Kolegów , Dobrnąłeś do końca i się nie poddałeś co oznacza ,że Jesteś dobrym materiałem na Modelarza przez duże M. A to przyjdzie z czasem i nabywanym doświadczeniem . Co do samego modelu jest parę niedociągnięć jak napisał Kolega Dorotka ,ale dla mnie finalnie jest OK. W temacie zestawowej szyby to moja podpowiedź na przyszłość , od wewnętrznej strony psiknąć kolorem X-19 Smoke a rant szyby pociągnąć delikatnie czarnym markerem. I weź proszę ,pomaluj pędzelkiem na czarno śrubę w piaście tylnego koła i te w owiewkach , bo rażą jak H... Edytowane 14 Grudnia 2020 przez cayman 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi