Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam co tu mówić znowu polski pojazd produkowany przez innych niż nasi rodzimi produceńci ( bo się nieopłaca kto to kupi poza Polakami), po,pozdrawiam Olo.

131620349-3516743781708036-2365205440245278960-o.jpg

• Haha 2
Napisano
16 minut temu, OLO napisał:

produkowany przez innych niż nasi rodzimi produceńci

Na opakowaniach wyraźnie widać Made in Poland, a na stronie blitz workshop że firma została założona w 2012 przez Przemysława Mrożka w Polsce... są pewne szanse że to jednak jest rodzimy producent.

Napisano
34 minuty temu, OLO napisał:

polski pojazd produkowany przez innych niż nasi rodzimi produceńci

8 minut temu, Irgr napisał:

Na opakowaniach wyraźnie widać Made in Poland, a na stronie blitz workshop że firma została założona w 2012 przez Przemysława Mrożka w Polsce

Orientacja w temacie lvl milion 🤣

• Like 1
Napisano

Kurcze, zna ktoś modele tej firmy?

Bo ofertę mają imponującą...

Napisano

Szczerze? Było kilka kwasów dotyczących Pana Mrożka jako sprzedawcy, ludzie nie mogli się doprosić zamówionego towaru. Nawet na forum był temat poruszany -

Ale to było jakiś czas temu, może się ogarnął. Modele pewnie z drukarki, bez zdjęć odlewów niewiele ocenisz.

Napisano

Czyli przez te kilka miesięcy coś się zmieniło na plus?

Napisano

Mam nadzieję, brdma zamawiałem w październiku i dostałem po kilku dniach od zamówienia. Co do starow, na Facebooku pokazany jest również pakiet blach i kalek do tych modeli oraz wydruki zestawu. Gotowy model też, mam nadzieję że wszystko będzie teraz jak należy i na czas 😉