OLO Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Witam co tu mówić znowu polski pojazd produkowany przez innych niż nasi rodzimi produceńci ( bo się nieopłaca kto to kupi poza Polakami), po,pozdrawiam Olo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 16 minut temu, OLO napisał: produkowany przez innych niż nasi rodzimi produceńci Na opakowaniach wyraźnie widać Made in Poland, a na stronie blitz workshop że firma została założona w 2012 przez Przemysława Mrożka w Polsce... są pewne szanse że to jednak jest rodzimy producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 34 minuty temu, OLO napisał: polski pojazd produkowany przez innych niż nasi rodzimi produceńci 8 minut temu, Irgr napisał: Na opakowaniach wyraźnie widać Made in Poland, a na stronie blitz workshop że firma została założona w 2012 przez Przemysława Mrożka w Polsce Orientacja w temacie lvl milion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Kurcze, zna ktoś modele tej firmy? Bo ofertę mają imponującą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Szczerze? Było kilka kwasów dotyczących Pana Mrożka jako sprzedawcy, ludzie nie mogli się doprosić zamówionego towaru. Nawet na forum był temat poruszany - Ale to było jakiś czas temu, może się ogarnął. Modele pewnie z drukarki, bez zdjęć odlewów niewiele ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Cennika też niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Ale dystrybutorów na świat już szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Sklep internetowy jest, ja kupiłem brdm w wersji Żbik, całkiem niezły model. Fajne opony Stomila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Czyli przez te kilka miesięcy coś się zmieniło na plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Mam nadzieję, brdma zamawiałem w październiku i dostałem po kilku dniach od zamówienia. Co do starow, na Facebooku pokazany jest również pakiet blach i kalek do tych modeli oraz wydruki zestawu. Gotowy model też, mam nadzieję że wszystko będzie teraz jak należy i na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Zdjęcia pochodzą z profilu fb producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi