zloty Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Dla mnie zimna wojna to nie tylko konkretny sprzęt , ale także rywalizacja technologiczna. Amerykanie wygrali w dużej mierze dzięki przewadze w nowoczesnych systemach prowadzenia walki. F-8 Crusader będący maszyną testową systemu Fly-By-Wire w 1972 roku , idealnie pasuje do powyższej tezy. https://www.nasa.gov/centers/armstrong/news/FactSheets/FS-024-DFRC.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Skąd ściągasz Platz-a? Bezpośrednio z Japonii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Część kupiłem w 1999shop , drugie modele z pudełek powymieniałem tu na forum i na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Ooooooo jak faaaaaajnieeeeee mam nowego pomysła na model w malowaniu NASA :). Dzięki za podrzucenie inspiracji ale ja swojego zrobię w skali 1/72 z ESCI :). Będę oczywiście obserwował Twój warsztat. Aktualnie pracuję nad Starfighterem w 72 w malowaniu NASA :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 W lo-viz go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi