krzychu83 Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Witam Ruszam z nowym projektem "Tyciutki pajączek" Maschinen Krieger, HAFS Gladiator z Wave Copr. O jakość się nie boję, bo jest dobra. Detal taki se, aczkolwiek i tak czeka mnie dużo "gizmologii" i coś tam pewnie podorabiam bo jest tu pewne pole manewru. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Super będę śledził ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Uwielbiam MaK. Będę podpatrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Również obecny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2021 Świetnie, cieszę się, że ktoś tu zaglądnie :) złożony napęd nóg i same nogi, wstępnie poszpachlowane gdzieniegdzie... nie mogłem oprzeć się pokusie dodania kilku przewodów itp, aż się prosiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2021 Witajcie Ciężki tydzień wiec tylko komora silnika. Dodałem kilka niepotrzebnych blaszek z mojego "złomowiska" Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Stycznia 2021 Share Napisano 30 Stycznia 2021 Elegancko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senn.makk Napisano 4 Lutego 2021 Share Napisano 4 Lutego 2021 Super ! Poznajesz trochę części ? Dobrze ze jest otwierana pokrywa silnika Krzychu, mam prośbę - mógłbyś przesłać zdjęcia całego napędu nóg od dołu, i całej nogi z boku i góry ? Potrzebuje takie fotki do nowego projektu, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 4 Lutego 2021 Share Napisano 4 Lutego 2021 Swietnie Ci idzie. I malowanie fajne. A blaszki wyglądają jak zestawowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 4 Lutego 2021 Autor Share Napisano 4 Lutego 2021 5 godzin temu, senn.makk napisał: Super ! Poznajesz trochę części ? Witaj Na pewno elementy zawieszenia Shermana (1/72), przód z AH-1 Cobry (chyba 1/48) i kilka drobiazgów z aut (1/24), reszty nie... 5 godzin temu, senn.makk napisał: Krzychu, mam prośbę - mógłbyś przesłać zdjęcia całego napędu nóg od dołu, i całej nogi z boku i góry ? Potrzebuje takie fotki do nowego projektu, byłbym wdzięczny. Jasne, tylko właśnie wszystko podkładem pomalowałem, jak wyschnie to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 Na dzień dzisiejszy gadzina poskładana "na sucho", podkłady nałożone i teraz zabawa i wybieranie kamuflażu. Wave nie do wszystkich modelu Ma.K dawał karty z malowaniami i trzeba uruchomić podkłady fantazji Zastanawiam się nad czymś w pustynnym (piaskowy+ szaro-czarny), lub "zieleniznę" z odcieniami Field Drab (coś ala MERDC) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Ta konstrukcja bardzo mi sie nie podoba, więc pewnie strasznie męczyłym się robiąc ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 14 Lutego 2021 Autor Share Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) W dniu 13.02.2021 o 15:32, Peter_D napisał: Ta konstrukcja bardzo mi sie nie podoba, więc pewnie strasznie męczyłym się robiąc ten model. ależ szanownego kolegi nikt by nie zmuszał...aczkolwiek zapewniam, że model składa się bezproblemowo i bez męczarni Mały uptade...taki kamuflaż będzie miała ta gadzina. teraz malowanie wszystkich detali Edytowane 14 Lutego 2021 przez krzychu83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 niezły cudak - cętki świetnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Fajny kamuflaż. Można wiedzieć jakie to konkretnie farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Jasne, emalie Model Master, 2136 "US Marines Desert Sand" oraz 1795 "Gun Metal" (swoją drogą, leżały z 10 lat nieotwierane ) Edytowane 15 Lutego 2021 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Lutego 2021 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2021 ad części jest jeszcze silnik 1/35 z Tamiya Krupp Protze a całość wyszła mega taki zabójczy mechaniczny konik polny oglądam dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 20 Lutego 2021 Autor Share Napisano 20 Lutego 2021 Pomalowałem detale, nałożyłem kalki, odpryski gąbeczką są robione. Teraz wash i muszę pomyśleć o podstawce - duże jest to bydle....zajmie trochę miejsca na półce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Marca 2021 Autor Share Napisano 7 Marca 2021 Po wymuszonej przerwie podziałałem z podstawką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Marca 2021 Share Napisano 7 Marca 2021 Średnio mi się na początku podobało malowanie - kolor i kamuflaż, ale wyszło bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 Skończyłem... W wolnej chwili wrzucę do Galerii Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Ależ to fajne! Aż chyba zajrzę do swoich paskud 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi