Psar77 Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Zgodnie z deklaracją przedstawiam F-117 w 30 rocznicę rozpoczęcia Operacji Pustynna Burza Model rozpocząłem daaawno temu (a będzie ze 20 lat). Długo leżakował w pudle i tak jak napisałem w relacji do dokończenia nakłoniła mnie lektura specjalnego numeru lotnictwa jak i projekt grupowy (szkoda, że tak mało uczestników ). Ponieważ zacząłem go w innej epoce mojego modelarstwa to i model ma swoje mankamenty - w kabinie bida, więc zamknąłem, jest trochę niedoróbek (osłony FLIR i DRIL były już wklejone i to dosyć nieudolnie, więc już tego nie poprawiałem) ale ogólnie chyba nie wyszedł źle. Modelu nie brudziłem za mocno. Prawdę mówiąc nie lubię strasznie styranych Nighthawków - wolę takie mniej ściorane Wprawne oko wychwyci brak kalkomanii oznaczającej fotel wyrzucany - zaginęła w akcji niessstety - nic nie poradzę. Dobra - starczy marudzenia. Oto fotki: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 No i fajnie Co by nie było, trudny samolot może nie tyle co w kwestii samego pomalowania ale z pewnością do urozmaicenia jego czarnej powierzchni. Tak czy siak mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Officially credited by 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Pozdrowienia ze STREFY 51. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Złote, a skromne... Cytując klasyka. Podoba się! I pierwsza galeria w projekcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemowo Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Ladny, a dygresyjne stwierdzę, ze dziwne, ze to to latało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Tak się obawiałem czarnego malowania a wyszło świetnie. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2021 Share Napisano 30 Stycznia 2021 Fajny!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Lutego 2021 Autor Share Napisano 1 Lutego 2021 Dzieki Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi