Grzes Napisano Wtorek o 19:38 Napisano Wtorek o 19:38 54 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: Pierwsze tylne koło założyłeś odwrotnie. Czy to model do testów czy do kolekcji? Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano Wtorek o 19:55 Autor Napisano Wtorek o 19:55 15 minut temu, Grzes napisał: Pierwsze tylne koło założyłeś odwrotnie. Czy to model do testów czy do kolekcji? Model skleiłem w 2022 roku, a dzisiaj po prostu był pierwszym, który wpadł mi w ręce do przetestowania washy AK. Naoglądał się człowiek off roadu radzieckim sprzętem na Youtube, to takie są efekty Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano Wtorek o 20:08 Autor Napisano Wtorek o 20:08 41 minut temu, Robi napisał: No to mamy nadzieję że jesteś przygotowany bo to za niedługo Nie wiem, czy będę prowadzić relację na forum, jeszcze zobaczę. Ale czołg zacnych rozmiarów. Nie wiem gdzie ja go postawię Cytuj
Robi Napisano Środa o 07:33 Napisano Środa o 07:33 11 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Nie wiem, czy będę prowadzić relację na forum, jeszcze zobaczę. Ale czołg zacnych rozmiarów. Nie wiem gdzie ja go postawię No to daj znać jak zaczniesz to chętnie potuptam do warsztatu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi