Grzes Napisano 25 Sierpnia Napisano 25 Sierpnia 54 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: Pierwsze tylne koło założyłeś odwrotnie. Czy to model do testów czy do kolekcji? Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 25 Sierpnia Autor Napisano 25 Sierpnia 15 minut temu, Grzes napisał: Pierwsze tylne koło założyłeś odwrotnie. Czy to model do testów czy do kolekcji? Model skleiłem w 2022 roku, a dzisiaj po prostu był pierwszym, który wpadł mi w ręce do przetestowania washy AK. Naoglądał się człowiek off roadu radzieckim sprzętem na Youtube, to takie są efekty Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 25 Sierpnia Autor Napisano 25 Sierpnia 41 minut temu, Robi napisał: No to mamy nadzieję że jesteś przygotowany bo to za niedługo Nie wiem, czy będę prowadzić relację na forum, jeszcze zobaczę. Ale czołg zacnych rozmiarów. Nie wiem gdzie ja go postawię Cytuj
Robi Napisano 26 Sierpnia Napisano 26 Sierpnia 11 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Nie wiem, czy będę prowadzić relację na forum, jeszcze zobaczę. Ale czołg zacnych rozmiarów. Nie wiem gdzie ja go postawię No to daj znać jak zaczniesz to chętnie potuptam do warsztatu 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 6 Września Autor Napisano 6 Września (edytowane) Mikojan - Guriewicz MIG-23MF 28 Słupski Pułk Lotnictwa Myśliwskiego Słupsk 1997 Kovozávody Prostějov 1/72 Samolot malowany farbami Hataka Blue. Wash AK i terpentyna bezwonna. Edytowane 6 Września przez Kolekcjoner WP 4 Cytuj
Grzes Napisano 6 Września Napisano 6 Września 36 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: No i elegancko 36 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: 28 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego a dokładnie: 28.Słupski Pułk Lotnictwa Myśliwskiego 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 6 Września Autor Napisano 6 Września 2 godziny temu, Moses napisał: Ale jak to ze nie Republic of Pyrland? Muzikant nie dostarczył pyr na hranolki to nie ma na samolocie niestety Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 6 Września Autor Napisano 6 Września (edytowane) 1 godzinę temu, Grzes napisał: No i elegancko a dokładnie: 28.Słupski Pułk Lotnictwa Myśliwskiego Dzięki! *już poprawiam opis Edytowane 6 Września przez Kolekcjoner WP Cytuj
Wymysl Napisano 7 Września Napisano 7 Września 19 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Kovozávody Prostějov 1/72 Czyli jednak się da. Mocno się namęczyłeś? Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 7 Września Autor Napisano 7 Września 2 godziny temu, Wymysl napisał: Czyli jednak się da. Mocno się namęczyłeś? Szpachli trochę się przydało na łączeniach. Trochę ciężko sie pasowało statecznik pionowy, ale tak ogólnie to polecam model. Bardzo dobry detal jest. 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 8 Września Autor Napisano 8 Września Moja kolekcja różnych typów Migów rośnie w siłę Na zdjęciu od lewej: MiG-29, MiG-21MF, MiG-23MF, MiG-15 (PZL Lim-1), MiG-17 (Lim-5P), MiG-15UTI (PZL SBLim-2), MIG-19S. Na zdjęciu brakuje jeszcze trzech MiG-21 (polski, słowacki i ugandyjski) oraz jeszcze jednego MiG-29 w 1/144. Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze polskich Mig-19PM i MiG-21 F-13. Cytuj
Grzes Napisano 8 Września Napisano 8 Września 15 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Myślałem, że będzie pytanie - który element na zdjęciu nie pasuje do reszty 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 9 Września Autor Napisano 9 Września 7 godzin temu, Grzes napisał: Myślałem, że będzie pytanie - który element na zdjęciu nie pasuje do reszty To pytanie dla spostrzegawczych Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano Niedziela o 20:14 Autor Napisano Niedziela o 20:14 W dniu 9.09.2026 o 19:06, Wilhelm Sytko napisał: MiG-19 Brawo! W nagrodę uścisk dłoni prezesa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi