blindwolf Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Jak 18 na płozach w skali 1:72 firmy Amodel. Wczoraj skończony. Malowany pędzlem ( Hataka, Vallejo). Żałuję, że całego nie malowałem farbami Vallejo - zdecydowanie bardziej mi pasują. Jakość modelu pewnie wszystkim znana, ale skusiłem się na tą dość rzadko klejoną maszynę i w zasadzie nie żałuję. Dość nakleiłem Plastyków i Mistercraftów, by się nie przestraszyć szpar i innych takich. Na pewno można z tego zestawu wycisnąć więcej, ale jestem w sumie zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Samolot ładny no i ten bałwan. Gratuluję Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Rzeznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus222 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Sliczny.Kawał dobrej roboty.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Fajne ! Z czego zrobiłeś śnieg i bałwanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 To jest cała historia! Załoga wylądowała, ulepiła bałwanka, ale gdzie jest teraz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 5 godzin temu, kozborn napisał: ... ale gdzie jest teraz????? Jak to gdzie, na kwarantannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blindwolf Napisano 18 Lutego 2021 Autor Share Napisano 18 Lutego 2021 Dzięki za opinie. A śnieg i bałwanek to wikol, soda i kulki z papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Nie gniewaj się ale średnio wyszło. Klimat fajny. model mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi