Kuba93 Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Dawno mnie nie było, przy modelu za dużo nie zrobiłem. Przyklejony prawy zbiornik, trzeba w nim tylko poprawić przybrudzenie. (foto robione na szybko) Foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Jeżeli zbiornik jest zrobiony tak z zamiarem wiec pobrudzony to dlaczego nie jest brudny od spodu..... wiem, wiem jest trochę brudny a powinien być bardzo brudny....... jak by nie było na ulicy leży dużo rożnych rzeczy , i często pada deszcz.... a jak nie to jest kurz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Dlatego właśnie napisałem, że muszę dokończyć jego brudzenie. Na razie zacząłem kleić drugi zbiornik, a ten który jest lekko przybrudzony właśnie na dole dostanie duuuużo brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Na razie fajnie ci idzie kolego.Fajny ten K100 nie mogę doczekać się końca.Życzę powodzenia w sklejaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Znając kube to na bank bardzoooo go pobrudzi.A i modelik świetnie się prezentuje pozdro. Konrad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 No brudzenie na dzien dzisiejszy fajne i po poprawie moze byc jeszcze fajniejsze . A nie wiem co mysleć o tym silniku , oryginały takie miały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc nie przywiązuje już do tego większej wagi... była o tym dyskusja na 2 strony. Miał być żółty, emalia revella dała lekko zielonawy kolor. Tego koloru i tak praktycznie nie widać bo wszystko go zasłania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Tak wygląda dzisiaj, lewy zbiornik paliwa muszę poprawić jeśli chodzi o malowanie (brudzenie) i dokleić korek wlewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc niepodobają mi się zbiorniki paliwa. Skoro postanowiłeś brudzić je to mogłeś najpierw przeszlifować łączenia połówek. Poza tym pozostawiłeś na zbiornikach odciski palców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 A z jakiej racji ma być wszystko salonowe a i te od palców to kuba będzie to przecież jeszcze robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Panie tornado wszystko jest do zrobienia, wystarczy tylko odrobina chęci! Zbiorniki będę jeszcze poprawiał, bo z efektu nie jestem w 100% zadowolony, miało to trochę inaczej wyglądać. Teraz zastanawiam się, jakby tu dać większy przebieg felgą, jak je postarzeć, "wykilometrażować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Kuba93 jeżeli myślisz o felgach to opony , tez powinny być trochę łyse....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Sierpnia 2008 Super Moderator Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam. Brudzisz zbiorniki, chcesz postarzeć felgi, a rama jest czysta. Jak decydujesz się brudzić to zrób tak cały pojazd, a nie tylko kilka elementów. To jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi