lalas2000 Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Witam kolejny projekt ukończony cieszy oko w gablotce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Co prawda nie moja bajka, ale bardzo podoba mi się ta "Cytrynka", tym bardziej że na codzień również jeźdźę C4-ką P.s. Orjętują się może Koledzy Samochodziarze, czy ktoś robi C4 w wersji Grand Picasso ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Autko ładne, ale nie do końca podoba mi się brudzenie tego samochodu. Wygląda trochę tak jakby na stojące auto narzucił ktoś łopatą błota. Popracuj nad tym, by brudzenie robiło iluzję auta w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) Niebieski trochę nietrafiony. Szyby po prostu malowane chromem od spodu? 9 godzin temu, Slawek_26869 napisał: Orjętują się może Koledzy Samochodziarze, czy ktoś robi C4 w wersji Grand Picasso ? Jest die-cast Cararama. Edytowane 13 Lutego 2021 przez jakub476 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Podoba się. Brudzenie całkiem fajne i dosyć realistyczne. Podoba mi się brudzenie bocznych szyb. Może kolor błota troche dziwny ale ogólnie fajny. Jedyne co razi to proste przednie koła w szczycie zakrętu. Chyba idzie prosto w ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 10 godzin temu, jakub476 napisał: Jest die-cast Cararama. Dzięki, ale bardziej mi chodziło o typowy model do sklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 To takiego na pewno nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Z Cararamy jest C4 Picasso, czyli wersja krótka. Grand Picasso nie ma. Za to w skali 1:43 są wszystkie wersje. Z diecastów też można zrobić fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 Bardzo fajna diorama, brudzenie też jest OK. Jedyny błąd to faktycznie zły niebieski kolor, ale czekam na kolejne Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi