mirage3 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Kolejny Viggen ze stajni JET MADS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja OH-6 od MikroMira materializuje się coraz bardziej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Zaczynamy preorder Kaczuszki, boxart piękny: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Nowości od Kotarian z próbnych wtrysków. Tan K kusi, Hasegawa chyba pójdzie do ludzi...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 6 godzin temu, barszczo napisał: ...Hasegawa chyba pójdzie do ludzi... No bez przesady, ten nowy model nie wnosi nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 2 godziny temu, mirage3 napisał: No bez przesady, ten nowy model nie wnosi nic nowego Generalnie nie wnosi, ale jednak ma sporo rzeczy, których nie będę musiał dziergać przy Hasce. Na starość coraz bardziej leniwy jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Airscale przedstawia nowy projekt. Po drukowanym Defiancie powstanie Typhoon Mk.Ib. Planowany jest za jakieś cztery miesiące, na renderach wygląda zacnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Typhoon Car door petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca A się mnie marzy Typhoon samochodowy ale z pierwszych serii z 12ma kaemami. Chyba nikt czegoś takiego nie puszcza w żadnej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, jmx62 napisał: A się mnie marzy Typhoon samochodowy ale z pierwszych serii z 12ma kaemami. Chyba nikt czegoś takiego nie puszcza w żadnej skali? Chyba Brengun miał/ma coś takiego w 1:72. Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Ooo to chyba gdzieś przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca 8 minut temu, jmx62 napisał: Ooo to chyba gdzieś przegapiłem. https://www.scalemates.com/kits/brengun-brp72012-hawker-typhoon-mkia--419854 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca 1 godzinę temu, jmx62 napisał: A się mnie marzy Typhoon samochodowy ale z pierwszych serii z 12ma kaemami. Też bym takiego chętnie zbudował: Zdjęcia z zasobów IWM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 13:52 Share Napisano Sobota o 13:52 Francuska firma Profil24 wydaje żywiczny model Sepecat Jaguar A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano Poniedziałek o 12:59 Share Napisano Poniedziałek o 12:59 W dniu 14.06.2025 o 15:52, Cypis napisał: Francuska firma Profil24 wydaje żywiczny model Sepecat Jaguar A Fajnie , ale o cenę to lepiej nie pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi