panmopsik Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września (edytowane) . Edytowane 19 Września przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września Jak-7B wczesny od DogFighters Models 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września (edytowane) Normalnie zazdroszczę Dwumiejscowy Hunter od Revella idzie do przodu. Edytowane 20 Września przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt93 Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września W dniu 19.09.2025 o 12:32, Cypis napisał: Jak-7B wczesny od DogFighters Models Całkiem spoko wygląda, a jest gdzieś w UE dystrybucja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września (edytowane) 50 minut temu, Nikt93 napisał: Edytowane 21 Września przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września Pomyłka powyżej, proszę admina o usunięcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 3 godziny temu, Nikt93 napisał: Całkiem spoko wygląda, a jest gdzieś w UE dystrybucja ? na razie to chyba bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września (edytowane) Nowe cudeńko od LukGraph w drodze. Tym razem Grumman Goose w wersjach wojskowych JRF-4 i 5 oraz cywilnej G-21. Model zapowiada się rewelacyjnie, będzie można wyeksponować silniki i wnętrze przez otwarte włazy. Będzie można też zbudować model ze zdjętymi płatami. Przewidywanie malowania: US Navy, US Army, Royal Navy, French Navy oraz dwa cywilne: prywatna linia lotnicza i nowojorska policja: Edytowane 24 Września przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Mam nadzieję, że wydadzą to w 1:48, bo na 1:32 to mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Nie wydadzą i w ogóle kategorycznie tą możliwość odrzucają. Przynajmniej w dyskusji na ich firmowym fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Kolejne pudełko z Hs123 od ICM. I tego zanabędę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 15:44 Share Napisano Piątek o 15:44 Malowanki na zapowiadane stronę wcześniej nowe Tornado od Italeri. Więcej szczegółów tutaj: https://www.italeri.com/prodotto/3193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 18:09 Share Napisano Niedziela o 18:09 Kolejna zapowiadana nowość od Kniazia. Tym razem trochę mnie rozczarował: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Poniedziałek o 12:23 Share Napisano Poniedziałek o 12:23 18 godzin temu, barszczo napisał: Kolejna zapowiadana nowość od Kniazia. Tym razem trochę mnie rozczarował: Dlaczego? Będzie zapewne znitowany i tańszy od Tamki. Poza tym będzie tego 1/32 więcej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 14:07 Share Napisano Poniedziałek o 14:07 1 godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Poza tym będzie tego 1/32 więcej Tamka też nitowana i moim zdaniem nie do pobicia. Cenowo też można dobrze wyhaczyć. A z Fok wczesnego Fw-190A poproszę, resztę już mam w różnych wydaniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano Poniedziałek o 17:48 Share Napisano Poniedziałek o 17:48 (edytowane) Ale to nie zapowiada się na wczesny Fw 190A:),jedyny to chyba w tej skali tylko Pacific Coast jest Fw 190 A1,A2,A3 i dalej nic. Edytowane Poniedziałek o 17:49 przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Poniedziałek o 19:02 Share Napisano Poniedziałek o 19:02 Fw-190A-4 jest z Zoukei Mura w 1/32. A jak wiadomo Sturmbock i Długi nos zawsze w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 20:00 Share Napisano Poniedziałek o 20:00 55 minut temu, mirage3 napisał: A jak wiadomo Sturmbock i Długi nos zawsze w modzie Jednego mam z Revella, drugiego z Hasy i kupa gratów do tego. Nie będę zmieniał. A chciałbym A-1 - A-3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, barszczo napisał: A chciałbym A-1 - A-3 Cytat Ostatnio jak zaglądałem na "jajbaya" to chyba ze cztery sztuki Fw 190 A1-A3 Pacific Coast widziałem,no ale cenowo z przesyłka morduje,choć i u nas kupując dałem 450zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu MikroMir szykuje takiego dziwoląga , DFW T.28 Floh w wersjach wczesnej i późnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu W dniu 24.09.2025 o 18:45, barszczo napisał: Nowe cudeńko od LukGraph w drodze. Tym razem Grumman Goose w wersjach wojskowych JRF-4 i 5 oraz cywilnej G-21. Model zapowiada się rewelacyjnie, będzie można wyeksponować silniki i wnętrze przez otwarte włazy. Będzie można też zbudować model ze zdjętymi płatami. Przewidywanie malowania: US Navy, US Army, Royal Navy, French Navy oraz dwa cywilne: prywatna linia lotnicza i nowojorska policja: podział na części , podobno około 400 detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi