crustian Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 drogi wojtku poszperaj po forum a na pewno znajdziesz satysfakcjonujące cię odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Farby olejne rozcieńczalne wodą???? Czy ktoś z was zetknął się z takimi produktami? Robiąc zakupy na kinderbal w empiku jak zwykle powędrowałem w sektor pędzli, farb i różnych rzeczy hobbystycznych - tam też zauważyłem rzecz wymienioną w tytule, o ile pamiętam nazywa się to H20 Oil Paint(nie jestem pewien, ale chyba firma Talens jest producentem)... rozumiem, technika idzie naprzód, ale olejna farba i woda? Może ktoś już to kupił i podzieli się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Zajrzyj tutaj. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Jak w temacie, poszukuję jakiegoś sklepu (internetowego) gdzie mógłbym za rozsądne pieniądze kupić olejne farby Van gogh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi