Jacorro Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) Mam ten model od bardzo dawna, ale dopiero teraz zechciało mi się go robić. Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Jacorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Jaką farbę do tego modelu wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Jacorro napisał: Jaką farbę do tego modelu wybrać? Na pudełku/instrukcji nie ma rozpisanych kolorów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 3 minuty temu, piotrkur napisał: Na pudełku/instrukcji nie ma rozpisanych kolorów?? Są, ale wolałbym jednej farby używać. Na odwrocie pisze żeby wymieszać dwa kolory. Nie starczy mi tej farby na cały model i też po prostu nie chce mi się bawić w mieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 16 godzin temu, Jacorro napisał: bawić w mieszanie nie ze sie czepiam ale z takim podejściem to walnij jakiś zbliżony z palety którą masz i tyle :))) - pod washami etc i tak to wszystko sie troche pozmienia (wybrałbym ton jasniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Września 2021 Share Napisano 1 Września 2021 Gdybym miał miejsce na ten pojazd... Kibicuję w budowie. Będzie woda na dioramie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 5 Września 2021 Autor Share Napisano 5 Września 2021 (edytowane) W dniu 1.09.2021 o 11:39, Lipstein napisał: Gdybym miał miejsce na ten pojazd... Kibicuję w budowie. Będzie woda na dioramie Bardzo możliwe. Ale muszę ta budowę przełożyć na później bo jeszcze muszę dokończyć sd kfz 251 i zrobić podstawke pod M4. Edytowane 5 Września 2021 przez Jacorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Też mam ten "pojazd" ale użyję go do takiej konwersji : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Mike Boat rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi