GreGG24 Napisano 1 Marca 2021 Napisano 1 Marca 2021 Tankietka TK-3, wykonana (prawie) z pudła. Dorobiłem reflektory, gdyż na oryginalnych zdjęciach każda z tankietek używanych przez Chorwatów ma dwa duże reflektory. Malowałem Mr Hobby i Tamiyą. Postarzania głównie specyfikami Ammo by MIG (wash i pigmenty). Kalkomanie Star Decals. 4 Cytuj
Michal_G Napisano 1 Marca 2021 Napisano 1 Marca 2021 Kawałek fajnego maleństwa. Czy aby wydech nie powinien być nawiercony również z prawej strony?? Tak mi się wydaje patrząc na 1 Cytuj
Endrju Napisano 2 Marca 2021 Napisano 2 Marca 2021 Lepiej wygląda niż mój kartonowy 1:25. Świetny. Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 4 Marca 2021 Autor Napisano 4 Marca 2021 W dniu 1.03.2021 o 19:15, Michal_G napisał: Kawałek fajnego maleństwa. Czy aby wydech nie powinien być nawiercony również z prawej strony?? Tak mi się wydaje patrząc na Chyba powinienem. Nadrobię. Dzięki za uwagę. Cytuj
robertmodelarz Napisano 4 Marca 2021 Napisano 4 Marca 2021 Czaderska ta tankietka. Taka skala!!! Super wykonanie. Kolorek prześliczny -tak trzymaj!!!! 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 5 Marca 2021 Autor Napisano 5 Marca 2021 12 godzin temu, robertmodelarz napisał: Czaderska ta tankietka. Taka skala!!! Super wykonanie. Kolorek prześliczny -tak trzymaj!!!! Dzięki Powinienem był chyba położyć obok niej monetę groszową albo zapałkę, bo oglądając te zdjęcia nie wiesz, że model ma 2x2 cm Cytuj
Adamo722 Napisano 5 Marca 2021 Napisano 5 Marca 2021 Ja juz mialem pisac zeby uchwyty pokryw na wykonane z drutu zamienic ale jak zobaczylem ze model IBG w 1:35 ma 5cm to odpuściłem Model spoko przyciąga oko i nawet nie mialem pojecia jak TK-3 wygląda bo jakoś TKS jest reklamowany 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 5 Marca 2021 Autor Napisano 5 Marca 2021 5 godzin temu, Adamo722 napisał: Ja juz mialem pisac zeby uchwyty pokryw na wykonane z drutu zamienic ale jak zobaczylem ze model IBG w 1:35 ma 5cm to odpuściłem Model spoko przyciąga oko i nawet nie mialem pojecia jak TK-3 wygląda bo jakoś TKS jest reklamowany Zastanawiałem się nad otwarciem, ale dałem sobie spokój. Już z wierceniem tych reflektorów było trochę zabawy. Natomiast kusi mnie zrobienie pootwieranego FT-17 w tej skali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi