GreGG24 Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Tankietka TK-3, wykonana (prawie) z pudła. Dorobiłem reflektory, gdyż na oryginalnych zdjęciach każda z tankietek używanych przez Chorwatów ma dwa duże reflektory. Malowałem Mr Hobby i Tamiyą. Postarzania głównie specyfikami Ammo by MIG (wash i pigmenty). Kalkomanie Star Decals. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Fajny szkrab i nie za ciemny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Marca 2021 Share Napisano 1 Marca 2021 Kawałek fajnego maleństwa. Czy aby wydech nie powinien być nawiercony również z prawej strony?? Tak mi się wydaje patrząc na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Lepiej wygląda niż mój kartonowy 1:25. Świetny. Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 4 Marca 2021 Autor Share Napisano 4 Marca 2021 W dniu 1.03.2021 o 19:15, Michal_G napisał: Kawałek fajnego maleństwa. Czy aby wydech nie powinien być nawiercony również z prawej strony?? Tak mi się wydaje patrząc na Chyba powinienem. Nadrobię. Dzięki za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 Czaderska ta tankietka. Taka skala!!! Super wykonanie. Kolorek prześliczny -tak trzymaj!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 12 godzin temu, robertmodelarz napisał: Czaderska ta tankietka. Taka skala!!! Super wykonanie. Kolorek prześliczny -tak trzymaj!!!! Dzięki Powinienem był chyba położyć obok niej monetę groszową albo zapałkę, bo oglądając te zdjęcia nie wiesz, że model ma 2x2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 Ja juz mialem pisac zeby uchwyty pokryw na wykonane z drutu zamienic ale jak zobaczylem ze model IBG w 1:35 ma 5cm to odpuściłem Model spoko przyciąga oko i nawet nie mialem pojecia jak TK-3 wygląda bo jakoś TKS jest reklamowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 5 godzin temu, Adamo722 napisał: Ja juz mialem pisac zeby uchwyty pokryw na wykonane z drutu zamienic ale jak zobaczylem ze model IBG w 1:35 ma 5cm to odpuściłem Model spoko przyciąga oko i nawet nie mialem pojecia jak TK-3 wygląda bo jakoś TKS jest reklamowany Zastanawiałem się nad otwarciem, ale dałem sobie spokój. Już z wierceniem tych reflektorów było trochę zabawy. Natomiast kusi mnie zrobienie pootwieranego FT-17 w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi