kozborn Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 Moses, cieszę się, że podobał Ci się mój A-10. Mam wrażenie, że gdybym sprawdził w F4U to inne pokrycie - nie byłoby tematu I postaram się tego dopilnować następnym razem. Tak czy inaczej uważam tę przygodę za udaną, choć może to naiwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 @greatgonzo @moses hm w sumie to nawet nie wiecie ile mi daje ta rozmowa. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Marca 2021 Share Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Nie nie jest to obosieczny miecz. Po pierwsze nigdy nie skleimy modelu będącego realistyczna miniatura. Zawsze to będzie mniej lub bardziej doskonala interpretacja oryginału. Krytyka natomiast jest, a raczej powinna być motorem do poprawiania swoich niedoskonałości. To dzięki krytyce dowiadujemy się ze można coś było zrobić lepiej, i starmy się następnym razem zrobic to lepiej. To jest element nauki, i dążenia do wykonania najlepszego modelu w swoim życiu. Edytowane 14 Marca 2021 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 To prawda, dlatego ja tę krytykę przyjmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 15 Marca 2021 Share Napisano 15 Marca 2021 @greatgonzo@moses hm w sumie to nawet nie wiecie ile mi daje ta rozmowa. Dzięki.Szacun za podstawę! Doceniam tą umiejętność. No i czekam na kolejny model Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia @greatgonzo hahah no łezka się w oku kręci, Panie tamten korsarz to przykład równie anegdotyczny co wychowawczy. Dlatego nie ma modeli których nie lubię albo których się wstydzę dzięki za wygrzebanie go! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi