jrminiatures Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) Hey, Jako miłośnik motocykli a modelarsko lotnik zmontowałem dla odmiany motorek - Ducati Panigale w wersji torowej. Model otrzymał duże pudło dodatków od Hobby design ( żywice, blaszki, obejmy, nakrętki, śruby ogniwkowy łańcuch, zębatki etc) + kabelki, przewody + carbony od Tamiya etc. wszystko to co mogło wycisnąć z tego motocykla jak najwięcej. Malowany , Metalizery Ak Extreme Metal, Puder Uschi do chromów, Zero Paints + Lakier bezbarwny 2K. Coś tam widać Wersja ze zdemontowanymi osłonami - widać trochę więcej tego co najlepsze i trochę detali: Pozdro! Edited March 18, 2021 by jrminiatures 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 18, 2021 Super Moderator Share Posted March 18, 2021 Co tutaj dużo mówić, piękny model, piękna galeria. Gratuluję. To chyba najładniejszy model motocykla, jaki widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas89 Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Śledzę jego prace od kilku miesięcy i dla mnie facet jest mistrzem. Samoloty też robi takie, że czacha dymi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 rewelacyjnie wyszedł najlepsze malowanie (+ okablowanie i minikaleczki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syk666 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Świetny model, przepiękna galeria. Czekamy na kolejne ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts