jrminiatures Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) Hey, Jako miłośnik motocykli a modelarsko lotnik zmontowałem dla odmiany motorek - Ducati Panigale w wersji torowej. Model otrzymał duże pudło dodatków od Hobby design ( żywice, blaszki, obejmy, nakrętki, śruby ogniwkowy łańcuch, zębatki etc) + kabelki, przewody + carbony od Tamiya etc. wszystko to co mogło wycisnąć z tego motocykla jak najwięcej. Malowany , Metalizery Ak Extreme Metal, Puder Uschi do chromów, Zero Paints + Lakier bezbarwny 2K. Coś tam widać Wersja ze zdemontowanymi osłonami - widać trochę więcej tego co najlepsze i trochę detali: Pozdro! Edytowane 18 Marca 2021 przez jrminiatures 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Marca 2021 Super Moderator Share Napisano 18 Marca 2021 Co tutaj dużo mówić, piękny model, piękna galeria. Gratuluję. To chyba najładniejszy model motocykla, jaki widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 Śledzę jego prace od kilku miesięcy i dla mnie facet jest mistrzem. Samoloty też robi takie, że czacha dymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 rewelacyjnie wyszedł najlepsze malowanie (+ okablowanie i minikaleczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syk666 Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 Świetny model, przepiękna galeria. Czekamy na kolejne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi