kowal76 Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Kolejny modelik skończony :). Kalkomanie Revaro. Malowany Gunze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 Ładnie!!! Podstawka fajnie uzupełnia całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 Ładna, kolejna Tutka w Twoim wykonaniu. Jak mi się kiedyś takiej zachce, to chyba zamówię u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Żywa, koherentna, przekonywująca tatutka. Jestem za. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi