moralezz Napisano 31 Marca 2021 Share Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania: ***Tornado IDS Revell (wszystkie części w ramkach, zafoliowane. Brak kalkomanii tablicy przyrządów. Ekstra dorzucam kalki do wykonania malowania RAF (Xtra Deecal)) 90 zł. ***MiG-21 SMT Revell (model nowy, oryginalnie zapakowany, wszystko zafoliowane - przepak Eduarda) 90 zł. Ewentualnie należy doliczyć koszty przesyłki. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2021 przez moralezz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Witam Pana.Co to znaczy ewentualne koszty wysyłki,? Są te koszty,czy ewentualnie ich nie ma.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 Zapewne jak weźmiesz oba modele to kosztów nie ma, a jak jeden to musisz doliczyć (przynajmniej ja tak to rozumiem, ale mogę się mylić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floggerFAN Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 albo przy odbiorze osobistym tych kosztów również nie ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Jak nie wypowie się na ten temat właściciel ogłoszenia , to nie ma co gdybać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 W dniu 31.03.2021 o 03:52, moralezz napisał: Witam. Mam do sprzedania ***MiG-21 SMT Revell (model nowy, oryginalnie zapakowany, wszystko zafoliowane - przepak Eduarda) 90 zł. Kupiłem ten model od kolegi (moralezz,a) na OLX ale kolega nie zatwierdził transakcji - OLX zwróciło mi kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 13:37, Crimson King napisał: Witam Pana.Co to znaczy ewentualne koszty wysyłki,? Są te koszty,czy ewentualnie ich nie ma.? Witam Pana. Jak Pan odbiera model osobiście to ewentualnie ich nie ma, jak modele trzeba wysłać to ewentualnie są - ich wysokość zależy od tego, jaką usługę Szanowny Pan sobie zażyczy. 6 godzin temu, tompac napisał: Kupiłem ten model od kolegi (moralezz,a) na OLX ale kolega nie zatwierdził transakcji - OLX zwróciło mi kasę Przykro mi - modele sprzedały się wczesniej. Temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi