Kon_Bar Napisano 17 Kwietnia 2021 Share Napisano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Dziś tylko sygnalizuje ukończenie kolejnego szybowca. Zupełnie nie wychodzi mi zrobienie zdjęć tak, aby pokazać malowanie płata - wszzzzyyyystkie prześwietlone Jak tylko opanuję aparat (dobra, smartfona) czemu przy tym modelu psoci okrutnie obiecuję uzupełnić galerię. Schleicher Rhönadler - konstrukcja z 1932, niezbyt dobrze obfotografowana w epoce W Polsce powojennej wyremontowano i zarejestrowano dwie sztuki SP-052 i SP-562. Postarałem się pokazać moje wyobrażenie SP-052. Wyobrażenie, bo nie natknąłem się na ani jedno zdjęcie polskich orłów === EDIT === Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Kon_Bar 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 W tych szybowcach jest taka fajna delikatność. Nie ma tych ciężkich kształtów, brudzingów, marmurków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Masz Panie rękę do tych szybowców, model jak zwykle cacuszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi