M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 17 minut temu, abtb napisał: Chyba, ze po drodze skręcę w jakiś zakamarek i zajmę się kończeniem innego tematu..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 W sumie, po obecnym relaksacyjnym lepieniu można by było się szarpnąć W końcu temu w spiczastej czapce też obiecałem, ze wrócę do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 Kalki w połysku: Pora na chemię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 O, fajny. Taki inny. Nie granatowy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2021 Prawie już: Jeszcze to i owo i będzie można rzucić "kołem" do galerii 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Jakoś tak: Tym samym warsztat kloset. Galeryja wkrótce 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Sierpnia 2021 Share Napisano 14 Sierpnia 2021 Bardzo fajny. Te czerwone pasy dodają mu uroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 14 Sierpnia 2021 Share Napisano 14 Sierpnia 2021 Boziu! Nie Panther'a, ale Błyskawica! Tak szybko to poszło! Piękny, piękny model! Wiedziałem, że blaszki trafią w dobre ręce A kalkomanie trafiły do pudełka z esci'owym F-104, żeby się zaprzyjaźniły z modelem, a całość nabrała mocy urzędowej Jeszcze raz dzięki! A teraz na spokojnie wracam do oglądania relacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Galeria już jest ale jeszcze może kilka słów na zakończenie Model, całkiem przyjemny w montażu - wszystko pasuje. Co prawda w oryginale trochę pusty w środku ale swoje lata ma i taki był "klimat" jak ten model powstawał. Model "wsparłem" blachą otrzymaną od PrzemkaK (jeszcze raz wielkie dzięki ) dzięki którym zyskał sporo na wyglądzie. Dodatkowo model uszlachetniłem H.V.A.R.-ami od Edka. Kalki w modelu to typowa Hasa - całkiem ładne ale na grubym filmie. Nie za chętnie też współpracują z płynami. Wymalowanie czerwonych "elementów" to jedyna słuszna droga, gdyż nalepienie ich z kalek to raczej ciężki temat skazany na porażkę wizualną. Dziękuję wszystkim za zaglądanie do warsztatu, uwagi i chichoty Temat zamknięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi