M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 17 minut temu, abtb napisał: Chyba, ze po drodze skręcę w jakiś zakamarek i zajmę się kończeniem innego tematu..... 1 Cytuj
abtb Napisano 20 Lipca 2021 Autor Napisano 20 Lipca 2021 W sumie, po obecnym relaksacyjnym lepieniu można by było się szarpnąć W końcu temu w spiczastej czapce też obiecałem, ze wrócę do tematu Cytuj
abtb Napisano 8 Sierpnia 2021 Autor Napisano 8 Sierpnia 2021 Prawie już: Jeszcze to i owo i będzie można rzucić "kołem" do galerii 4 Cytuj
abtb Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Napisano 13 Sierpnia 2021 Jakoś tak: Tym samym warsztat kloset. Galeryja wkrótce 7 Cytuj
lesio-69 Napisano 14 Sierpnia 2021 Napisano 14 Sierpnia 2021 Bardzo fajny. Te czerwone pasy dodają mu uroku. 1 Cytuj
PrzemekK Napisano 14 Sierpnia 2021 Napisano 14 Sierpnia 2021 Boziu! Nie Panther'a, ale Błyskawica! Tak szybko to poszło! Piękny, piękny model! Wiedziałem, że blaszki trafią w dobre ręce A kalkomanie trafiły do pudełka z esci'owym F-104, żeby się zaprzyjaźniły z modelem, a całość nabrała mocy urzędowej Jeszcze raz dzięki! A teraz na spokojnie wracam do oglądania relacji 1 Cytuj
abtb Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Napisano 15 Sierpnia 2021 Galeria już jest ale jeszcze może kilka słów na zakończenie Model, całkiem przyjemny w montażu - wszystko pasuje. Co prawda w oryginale trochę pusty w środku ale swoje lata ma i taki był "klimat" jak ten model powstawał. Model "wsparłem" blachą otrzymaną od PrzemkaK (jeszcze raz wielkie dzięki ) dzięki którym zyskał sporo na wyglądzie. Dodatkowo model uszlachetniłem H.V.A.R.-ami od Edka. Kalki w modelu to typowa Hasa - całkiem ładne ale na grubym filmie. Nie za chętnie też współpracują z płynami. Wymalowanie czerwonych "elementów" to jedyna słuszna droga, gdyż nalepienie ich z kalek to raczej ciężki temat skazany na porażkę wizualną. Dziękuję wszystkim za zaglądanie do warsztatu, uwagi i chichoty Temat zamknięty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi