Focus Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Model z 1991 roku czyli 30 lat. Vintage Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Uwielbiam modele Fujimi. W latach 90tych były dla mnie synonimem detalingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 27 Kwietnia 2021 Share Napisano 27 Kwietnia 2021 19 godzin temu, Moses napisał: Uwielbiam modele Fujimi. W latach 90tych były dla mnie synonimem detalingu To tak jak ja, popełniłem podobny zestaw Fujimi, tylko w lustrzanym odbiciu, tzn. model F-14A Ali Cat z tej samej wojny. Do dziś wspominam go (po blisko 20 latach) z dużym sentymentem. Ciekawy jestem tego MiG-a dzisiaj, szczególnie w konfrontacji z Edkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Wysoki Sądzie model Fujimi posiadam od 30 lat. Pare lat temu złożyłem model Miga-21MF firmy Mastercraft sam nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć. Pokornie proszę o łagodny wymiar kary żałuję swego postępku i obiecuję poprawę. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Coś się dłubie. W MF na garbie napisane "bis" czyli będzie bis a nie MF jak na pudełku. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Maja 2021 Autor Share Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) Dla miłośników vintage jest opcja no fakt że exclusive czyli droga i nie mająca żadnego innego uzasadnienia niż sentyment. Włoska firma italeri konfekcjonuje ten stary model firmy Fujimi. Na pewno bardzo ciekawa propozycja ze względu na dołączoną kalkomanie i dużą ilość dodatków korekcyjnych do dokupienia. Tylko aby zbudować model w konwencji vintage trzeba używać starych dodatków czyli znajdujących się od dawna na rynku. Ja mam starą blaszkę eduarda i kalkomanie firmy HDL no i jeszcze fotel no name. Edytowane 7 Maja 2021 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 14 Maja 2021 Share Napisano 14 Maja 2021 W dniu 26.04.2021 o 16:35, Focus napisał: Model z 1991 roku czyli 30 lat. Vintage Raczej youngtimer. Za vintage uznajemy modele, których pierwszy wypust miał miejsce do końca roku 1989 a tu mamy 1991. Youngtiner też jest bardzo fajnym określeniem na tego typu modele nie będące vintage ale obecne od lat na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 14 Maja 2021 Share Napisano 14 Maja 2021 W dniu 27.04.2021 o 18:35, Focus napisał: Wysoki Sądzie model Fujimi posiadam od 30 lat. Pare lat temu złożyłem model Miga-21MF firmy Mastercraft sam nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć. Pokornie proszę o łagodny wymiar kary żałuję swego postępku i obiecuję poprawę. Fajny, podoba mi się. Dobra robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi