jpl Napisano 15 Maja 2021 Share Napisano 15 Maja 2021 Skończyłem model. Warsztat jest tutaj. Dobrze się go skleja, generalnie zastrzeżenia mam tylko do kalkomanii na silniki startowe - są chyba za duże... Ogółem model na plus - jeśli ktoś interesuje się niemieckimi odrzutowcami z II wojny światowej i chce zbudować taką miniaturę, to Hobby 2000 jest dobrym wyborem. No to teraz galeria. Zapraszam! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Maja 2021 Share Napisano 15 Maja 2021 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Maja 2021 Share Napisano 15 Maja 2021 Generalnie jestem na tak Szkoda, że nie użyłeś szpachli po obu stronach anteny radiokompasu (zdj.8 - drugie zbliżenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 W zbliżeniach wygląda dramatycznie , jestem na nie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 18 Maja 2021 Share Napisano 18 Maja 2021 W dniu 16.05.2021 o 12:48, Marek K napisał: W zbliżeniach wygląda dramatycznie , jestem na nie . @Marek KMógłbyś rozwinąć? Chodzi Ci o tę przecierkę za kokpitem, o ryski u nasady skrzydeł? Co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 OK, dzięki za uwagi. Postaram się jakoś uwzględnić je na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi