mandrivecs Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Z turbulencjami, ale dobrnąłeś do końca! Fajowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Czy ta antena typowa dla Marines nie wyklucza istnienia anten DUKE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Kleiłem wg instrukcji i kilku zdjęć innych modeli. Model potraktowałem na spokojnie bez spiny. Ale uznaje ze za dużo kurzu dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 1 godzinę temu, SnajperTBG napisał: Kleiłem wg instrukcji i kilku zdjęć innych modeli. Model potraktowałem na spokojnie bez spiny. Ale uznaje ze za dużo kurzu dałem. Panie- niejeden poległ na zgodności z instrukacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Zgadza się ale mam już czasami dość doktorantów z plastiku teraz zrobiłem mini doktorat z t-55 polskiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 cieszę się, że go skończyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 Dużo roboty specjalnie nie było. Dokupiłem ludzików z menga z robotem ale nie mam weny ich zrobić i dać do małej scenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi